A program leírása

A program egyedülálló kutatási lehetőségeket kínál az alkalmazott baromfitudomány különböző aspektusainak tanulmányozására, és célja a jelenlegi és jövőbeli szakemberek készségekkel, ismeretekkel és megértéssel való ellátása a fenntartható baromfitermelés helyi és globális kihívásainak kezelése érdekében. a folyamatos foglalkoztatással vagy más kötelezettségvállalással.

A résztvevők jellemzően számos háttérből származnak, beleértve a táplálkozási szakértőket, a tenyésztőket, az állatorvosokat és más baromfi-ágazati dolgozókat, akik mindegyike karrierjüket és vállalkozásukat kívánja fejleszteni.

A részidős, távoktatás és a technikai, tudományos, táplálkozási, környezetvédelmi és menedzsment-készségfejlesztő modulok teljes rugalmasságát kínálja, így a tanulmányaidat a munkádban és más kötelezettségvállalásokban elhelyezheti. Ezt nagyrészt Skócia Vidéki Kollégium (SRUC) baromfi-szakemberei és a Szent Dávid Baromfi Csapat (állatorvosok) szállították.

Online tanulás

Ez a kurzus egy online, szakaszos tanulmányi program, amelynek két eleme van: a tanított elem és a kutatási projekt / disszertációelem.

A program olyan online környezetben érkezik, amely dinamikus és együttműködő tanulási élményt nyújt. A szakértői oktatók a program minden szakaszában támogatják Önt, és támogató és konstruktív online hálózatokon is részt vehetnek a diákjaikkal. A rugalmas tanulási környezet azt jelenti, hogy megtanulja a legmegfelelőbb időpontokban és helyszíneken való tanulást, ezáltal a program kiváló kaliberű, elfoglalt szakemberek számára, akik frissíteni szeretnék és kiterjesztik tudásukat a baromfitudományról.

A programot az SRUC, az Edinburgh-i Egyetem és a St David's Baromfi Csapat (állatorvosok) szakemberei fejlesztik ki és adják ki, ahol a vendégelőadók is megfelelőek, és az Edinburgh-i Egyetemen és más intézményeken kívüli széleskörű személyzeti szakértelemre támaszkodnak. Az online tanulási módszerek keverékét használják, például; vitafórumokat és élő oktatóanyagokat, hogy dinamikus és együttműködő tanulási élményt hozzanak létre. Ön egy olyan online közösség részévé válik, amely a diákokból és oktatókból áll össze a világ minden tájáról.

Az előrehaladás értékelését bemutatók, esszék, kritikai kritikák, rövid válaszok, tudományos plakátok és csoportos wiki események révén érik el. Az Alkalmazott Baromfi Tudományban végzett alapvető tanulás mellett a program lehetővé teszi az interperszonális, öngazdálkodási, informatikai, csapatmunkálati és projektmenedzsment készségek fejlesztését.

Programszerkezet

Az MSc program befejezhető három év alatt, vagy legfeljebb 6 év, ha szakaszosan történik. Minden tanév három oktatási blokkból áll, amelyek mindegyike egy 11 hetes időszak alatt fut.

1. év

Három fő 20 kredit kurzus. Az 1. évfolyam sikeres befejezése és a program elhagyása után PG bizonyítványt kapnak (60 kredit).

 • Baromfi ház
 • Baromfi anatómia
 • Baromfi takarmány, táplálkozás

2. év

Az 1. és 2. évek sikeres befejezése és a programból kilépő hallgatók PG Diplomát (120 kredit) kapnak. A 2. évben 40 kredit a mag és 20 választani.

Törzsanyag:

 • Baromfi viselkedés
 • Baromfi embriológia
 • Baromfi tenyésztés

Választható (választható) kurzusok:

 • Kutatási módszerek
 • Baromfi Business Management (10 kredit)
 • Vezetői készségek (10 kredit)
 • Egyéb választható kurzusok (10 vagy 20 kredit)

3. év

Disszertáció év (szeptember - június). A 3. év az értekezés tárgyát képezi, melynek célja az MSc fokozat alkalmazása az Alkalmazott Baromfi Tudományban.

Posztgraduális szakmai fejlődés

A Posztgraduális Szakmai Fejlesztés (PPD) olyan szakemberek számára készült, akik tudásukat a posztgraduális szintű tanfolyamokon keresztül kívánják előmozdítani, teljes időtartamú vagy pénzügyi elkötelezettség nélkül teljes Mester, Posztgraduális Diploma vagy Posztgraduális Bizonyítvány.

A PPD-rendszeren keresztül legfeljebb 50 kredit értékű képzést vehet igénybe két éven keresztül. Ezek a University of Edinburgh posztgraduális díjat nyertek az egyetemi hitelhez. Alternatív megoldásként egy év tanfolyamok után választhat, hogy átutalja kreditjeit, és folytatja tanulmányait egy magasabb, mesterképzésre, posztgraduális diploma vagy posztgraduális bizonyítványra. Bár a PPD tanfolyamoknak különböző kezdési időpontjai vannak egy év alatt, csak szeptemberben lehet mester, posztgraduális vagy posztgraduális bizonyítványt indítani. A PPD tanulmányozásának időtartama le fog vonulni attól az időtartamtól, ameddig elhagyja a Masters, Postgraduate Diploma vagy a Postgraduate Certificate programot.

Karrierlehetőségek

A diplomások számos különböző baromfihoz kapcsolódó szervezetben dolgoznak szerte a világon, mint kutatóintézetek, oktatás, ipar, kormányzati szervezetek, jóléti szervezetek, és egyesek saját baromfitevékenységet hoznak létre.

Gyakran a mezőgazdasági tudományokban, a biológiai tudományokban, az állatgyógyászatban, a mezőgazdaságban, a vidéki iparágakban, a kormányzati tisztviselőkben, a nemzetközi szervezetekben és a baromfitudományban dolgozó kutató szakembereknél alkalmazott diákok gyakran a karrierlehetőségeket növelik.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyságban 2: 1-es kitüntetést szerez a mezőgazdaságban, állatorvosi tudományokban vagy biológiai tudományokban.

Megfontolhatjuk az Ön kérelmét is, ha a baromfiiparban 3 vagy több éves tapasztalattal rendelkezik. Kérjük, lépjen kapcsolatba a programcsapattal, hogy ellenőrizze, mielőtt jelentkezne. Előfordulhat, hogy első fokon csak a tanúsítvány szintjére vehet részt.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden egyes modulban legalább 6,0)
 • TOEFL-iBT: összesen 92 (minden egyes modulban legalább 20)
 • PTE (A): összesen 61 (mindegyik "kommunikációs készség" szakaszban legalább 56, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)
 • CAE és CPE: összesen 176 (minden egyes modulban legalább 169)
 • Trinity ISE: ISE II mind a négy komponensben

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Program oktatási nyelve:
Angol
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

13 további kurzus The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Utoljára frissítve October 24, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 9, 2019
Duration
1 - 6 Év
Részidős oktatás
Price
10,335 GBP
(MSC). 10,335 GBP (PgDip). 5 170 GBP (PgCert).
Deadline
aug. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 9, 2019
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019

szept. 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019
End Date