Hivatalos Leírás

Alkalmazott viselkedési elemzés Graduate Certificate

Az új hallgatók elfogadása 2018 őszére és 2019 tavaszára

A Texas Tech Egyetem oktatási kollégiuma az online Applied Behavioural Analysis Graduate Certificatet kínálja, amely a BCBA® programkövetelményeknek való megfelelés érdekében készült. A tanfolyam önálló tanusítványként vagy kiemelt területként érhető el egy speciális oktatási mesterképzésben.

program áttekintés

 • 18 óra hitel
 • A tanfolyam online készült
 • Előfeltétel: Bachelor diploma
 • A befejezési idő körülbelül egy év. A diákoknak teljesíteniük kell az EDSP 5303-at, mielőtt további kurzusokat veszek be a sorozatban. A sorozatban legfeljebb két kurzust lehet egyszerre venni.
 • Miután beismerték, a hallgatóknak egy kohorszot kell kapniuk a kurzus befejezéséhez.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Töltse ki az ApplyTexas alkalmazást.

 • Amikor megkérdezi, hogy kiválassza a főbbeket, a "Grad Cert - Alkalmazott viselkedéselemzés" lehetőséget választja.
 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).

2. A Texas Tech Egyetem Graduate School által felvázolt kiegészítõ alkalmazásokat.

 • A pályázóknak minden hivatalos főiskoláról és egyetemről át kell tekinteniük a nem hivatalos átiratokat, amelyeket a Texas Tech Egyetem Doktori Iskolájába küldtek. Ha be van jelentkezve, akkor köteles hivatalos átiratokat benyújtani.
 • Minden nemzetközi pályázónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást, mielőtt pályázatukat elfogadhatónak lehet tekinteni. Ezt a tesztet csak az amerikai egyetemek vagy egyetemek angol nyelvtudással nem rendelkező országokból szerzett diplomások számára engedélyezik. Azok a pályázók, akik legalább két egymást követő évet töltöttek el egy amerikai főiskolán vagy egyetemen vagy angol nyelvtudással mentesített országban, szintén mentesülnek az angol nyelvtudás követelményétől.

3. Jelölje be a Raiderlink Alkalmazások lapját, hogy értesítést kapjon a felvételi státuszában bekövetkezett változásokról.

 • Miután elfogadta a Graduate School és a College of Education, akkor dolgozni egy kar tanácsadó, hogy dolgozzon ki egy fokú tervet. Ha elutasító levelet kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársakkal.

Érdekli, hogy csak egy vagy két kurzust vesz igénybe? Használja a Texas Tech Egyetem Graduate Temporary Status-ot, és 12 órát vesz igénybe anélkül, hogy befejezte a pályázati folyamatot egy fokú programhoz.

A program követelményei

A bizonyítványok programjait függetlenül vagy egy mester programjával párhuzamosan lehet folytatni. Minden tanfolyam online.

Kötelező tanfolyamok (18 óra hitel)

 • EDSP 5303 ABA I: Alkalmazott viselkedéselemzés
 • EDSP 5345 ABA II: Egyetlen tárgyi tervezés
 • EDSP 5346 ABA III: Funkcionális magatartás értékelése
 • EDSP 5347 ABA IV: Viselkedésváltási eljárások
 • EDSP 5348 ABA V: Haladó kérdések az ABA-ban
 • EDSP 5349 ABA VI: Etika és szakmai magatartás

Az EDSP 5303 és az 5345 az EDSP 5346 előfeltétele. Az EDSP 5347 és 5348 egyidejű bevételét az EDSP 5303, az 5345 és az 5346 befejezése után kell elvégezni.

A speciális oktatásban tanított mesterképzésre, az Alkalmazott viselkedés elemzésre helyezett hangsúly, további 18 órás óraszámú tanfolyam és egy átfogó értékelés vagy tézisre lesz szükség.

A Nemzeti Igazgatótanács minősített viselkedési elemzésének hitelesítése (BCBA®) befejezése további követelményeket (azaz elfogadható mesterképzést, 1500 órás felügyelt tapasztalatot, a büszkén végzett vizsga sikeres elvégzését) von maga után. A TTU nem nyújt felügyelt tapasztalatot a BCBA követelményeinek.

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

Utoljára frissítve April 25, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2019

jan. 2020