Filter
Associate Degrees
Észak Amerika Képzés Típusa: Részidős oktatás

Online Angol Tanfolyamok Megteintése Észak Amerika 2020

Associate fok segítségével a diákok előre az oktatás és többet megtudni bizonyos témák. Ez a program javíthatja hitelesítő és erősíti megértése fontos fogalmak. Sok különböző programok és tanulmányi területek állnak rendelkezésre az érdeklődő diákok.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Angol Tanfolyamok Észak Amerika 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Angol, Észak Amerika

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Ez a két éves program felkészíti a diákokat az angol nyelvi készségek: TOEFL / IELTS, alapfokú angol tanítás, a felsőoktatási tanulmányok folytatása, call-center munkahel ... [+]

Rays Online főiskolai képzés kínál tanfolyamokat a diákok, akiknek szükségük van angol nyelvi készségek sokféle célra: készül a TOEFL / IELTS vizsgák, át egy nyugati egyetemen, tanítás alapvető angol, dolgozó, call-center, vagy átvegyék az orvosi utasításokat.

A diákok általában vegyen két tanfolyamok egy időben, több mint egy kilenc hetes távon. Jelenleg 5 értelemben egy évben, így a két év alatt a hallgató Eddig 20 tanfolyamok. Minden tanfolyam felel meg 3-hitel amerikai tanfolyamot. A Associate Degree ezért tartalmaz 60 kredit.

Tanfolyamok kezdődő január 4, 2016 angol hallgat, angol írás, az internet, és a kritikus gondolkodás és a logika. A teljes lista a tanfolyamok is igényelhető.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online Fülöp-szigetek Manila
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Rays Online College csapat kínál online Associate Degree egyenértékű a két éves Associate Degree program számos nemzetközi egyetemeken. ... [+]

Rays Online College csapat kínál online Associate Degree, amely egyenértékű a két éves Associate Degree program számos nemzetközi egyetemeken. Befejezése után az Alapítvány Év ROCC, a diákok majd transzfer a hiteleket a külföldi (elsősorban amerikai vagy ázsiai) programok.

A Associate Program ROCC költségek csak USD4800 az egész két év 20 tanfolyamok, mint a $ 20,000 más amerikai kétéves online programok, illetve az átlaghoz képest majdnem 100.000 $, hogy részt vegyen két éven privát amerikai egyetem.

A Associate Program épít az alapítvány éves program, amelynek tanfolyamok ismertetünk a leírása az alapítvány éves. A további 10 kurzusok ismét osztva 5 angol és 5 fő témák. Angol tanfolyamok közül választják ki: olvasmányok a Társadalomtudományi Kar, angol kifejezések és kifejezések, Nyelvészet, etimológia és a Word származtatás, angol irodalom, üzleti angol, és az írás a kutatási papír. Az öt nem angol nyelvtanfolyamok közül választjuk: Gazdaság, Pszichológia, Statisztika, művészet és a humán, az ASEAN tanulmányokat. És amerikai tanulmányok.... [-]

Fülöp-szigetek Manila Amerikai Egyesült Államok USA Online
November 2019
Angol
Részidős oktatás
2 - 3 találd meg a neked való juris doctor képzést
On-line
Bővebben magyarul