ONLINESTUDIES

2 Menedzsment tanulmányok Tanfolyam Online Tanfolyam Találd meg

A társult fokozat egy egyetemi program általában követett a középiskola után, de még mielőtt bármilyen más egyetemi szintű tanulmányokat. Az online társult mértékben zajlik szinte teljes egészében online; Egyes egyetemeken lehet szükség a diákok részt vesznek egy on-campus osztályban is. Ez a tanfolyam általában kell kitölteni két év.

Mi egy online társult diplomát menedzsment? Sok online munkatársa fok menedzsment célja, hogy segítse a hallgatók megy a belépő szintű pozíciók kezelése. E célból számos program középpontjában az üzleti elméletek, döntéshozatal, iparági trendek és vezetési technikák. A pontos kurzusok van, hogy függhet az iskola még nem vett részt. Néhány példa a számítógépes alkalmazások, elvek az irányítás, a matematika és a pénzügy, belső marketing, műszaki írás, a kiskereskedelmi és a marketing kutatás.

Miután befejezte ezt a fokozatot, akkor lehet, hogy elemezzék a problémákat, hatékonyan kommunikálni, és a piaci is.Ezeket a készségeket, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy lesz képes, hogy egy vezetői szintű pozíció. Egyes vállalatok is lehet fizetni hajlandó többet, mert a mértéke.

Ha azt szeretnénk, becsült költsége társult diplomát menedzsment, akkor a kapcsolatot az iskolák gondolsz részt. Számos tényező befolyásolja a tandíj, mint a hely, az iskola, a program időtartama és a szükséges eszközöket, hogy részt vegyen osztály online.

A másik dolog, amit érdemes figyelembe venni, mielőtt alkalmazná ezt a programot a karrier lehetőségeket nyújt. A diákok egy társult diplomát menedzsment képes lehet dolgozni a vállalati, kormányzati vagy non-profit szervezetek. Magas rangú pozíciókat, például vezérigazgató, humán erőforrás menedzser és alelnöke műveletek, belül lehet elérni. Azonban a korábbi tapasztalatok is szerepet játszanak a munkát, amit tudja, hogy a diploma megszerzése után.Sok diák úgy dönt, hogy használja ezt a társult fok, mint egy lépcsőfok a további oktatás.

Jelentkezés társult program kezelése egyszerű. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Menedzsment tanulmányok Filter

Alkalmazott tudományos fokozatot szerzett az ellátási lánc menedzsmentjében

Washtenaw Community College
Associate Degrees
szept. 2020
<
Nappali
<
4 félévek
Angol
On-line

Ez egy online program. A diákok kitölthetik ezt a programot a saját országukból. A diákok megtanulják, hogyan igazíthassák az ellátási lánc stratégiáit a vállalati célokkal a ...

Tovább

Társult bachelor nemzetközi gazdálkodás

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Associate Degrees
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

A svájci Diploma (1 év), vagy üzlettársa, főiskolai nemzetközi menedzsment diploma jelenti az első szint elérése bármely tudományterületen.

Tovább