Asszociációs fokozat a dob teljesítményében

Általános információk

Program leírás

A LACM campus programhoz hasonlóan a LACM Online egy online hibrid programot kínál a Drum Performance-ben:

A A Drum Performance program művészeti munkatársa Egy 9 negyedéves részmunkaidős szakképzési program. A Drum Program tantervét a világhírű Ralph Humphrey és Joe Porcaro társelnökök hozták létre a motoros készségek, a technika és a hang fejlesztése, a kortárs ritmus fogalmainak bemutatása és a repertoár széles választékának kialakítása minden stílusban. Tanfolyamok speciálisan ütemezni, hogy maximalizálja a tanulási potenciál az egész programot. Ezenkívül modern stúdió-felvételi készségeket fejleszt, és tájékoztatja a hallgatókat a fontos zenei üzleti gyakorlatokról. Ez az online hibrid program 2 látogatást is tartalmaz az intenzív on-campus programozáshoz.

Felvételi követelmények

A középiskolai juniorok, idősek és diplomások pályázhatnak a társult diplomával és diplomával a LACM Online-on. Kérjük, látogassa meg a mi Felvételi weboldal Az alkalmazási követelmények részletes leírása. A követelmények tartalmaznak egy zenei referenciát és hivatalos átiratokat. A nemzetközi hallgatóknak meg kell adniuk a TOEFL pontszám 70 vagy annál magasabb értéket.

Hogyan jelentkezhet be belépésre

Azok a pályázók, akik készen állnak a LACM - re való jelentkezéshez, be kell fejezniük a felvételi alkalmazást, és fel kell tölteniük a meghallgatási médiát a Elfogadott alkalmazás. A pályázóknak fel kell kérniük a hivatalos középiskolát, a GED-et vagy a főiskolai átiratokat az engedélyező intézménytől, és elküldhetik őket a LACM-nek. A TOEFL pontszámokat a nemzetközi hallgatóknak is meg kell küldeni a LACM-nek. Minden jelentkező benyújtja a 60 dolláros jelentkezési díjat, amikor az alkalmazás befejeződött.

Transfer Credit

A LACM Online közvetlenül nem közvetít zenei krediteket egy másik intézménytől, kivéve az olyan társult kollégiumokat, amelyek artikulációs megállapodásokat hoztak létre. A diákokat arra ösztönzik, hogy vállalják a szakértelem elhelyezését. Azok a hallgatók, akik bizonyítékot szereznek az elhelyezés tesztelésére irányuló kurzusra, jóváírják a tanfolyamot, és képesek továbblépni a következő oktatás szintjére.

Utoljára frissítve Július 2017

Az iskoláról

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Tovább

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Kevesebb