Hivatalos Leírás

Autizmus Doktori Tanúsítvány Program

A tanfolyam egy bizonyítvány az autizmus is elérhető, mint egy önálló tanúsítvány, vagy egy hangsúlyt fektetnek a Master of Education Special Education. Akárhogy is, az osztályok teljesen onlineek.

Program leírása

A diplomás bizonyítványok célja, hogy megfeleljen a kiegészítő érettségi oktatási igényeinek szakemberek. A végzős bizonyítvány program olyan kurzusok sorozata, amely alapos ismereteket nyújt a témában. A kurzusok készlete koherens tudásbázist biztosít.

program áttekintés

 • 15 óra hitel
 • A tanfolyam befejeződött online
 • Előfeltétele: bachelor fokozat
 • A befejezési idő változik. A hallgatók legfeljebb három órát vehetnek fel minden félévben és két nyári ülésen, így a befejezési idő egyenként változhat.
 • A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.
 • A tanfolyamot párosíthatja a speciális oktatásban oktatott mesterképzéssel

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Töltse ki az ApplyTexas alkalmazást.

 • Ha megkérdezi, hogy kiválassza a főbbeket, akkor a "Grad Certificate - Autism" választja.
 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).

2. A Texas Tech Egyetem Graduate School által felvázolt kiegészítõ alkalmazásokat.

 • A pályázóknak minden hivatalos főiskoláról és egyetemről át kell tekinteniük a nem hivatalos átiratokat, amelyeket a Texas Tech Egyetem Doktori Iskolájába küldtek. Ha be van jelentkezve, akkor köteles hivatalos átiratokat benyújtani.
 • Minden nemzetközi pályázónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást, mielőtt pályázatukat elfogadhatónak lehet tekinteni. Ezt a tesztet csak az amerikai egyetemek vagy egyetemek angol nyelvtudással nem rendelkező országokból szerzett diplomások számára engedélyezik. Azok a pályázók, akik legalább két egymást követő évet töltöttek el egy amerikai főiskolán vagy egyetemen vagy angol nyelvtudással mentesített országban, szintén mentesülnek az angol nyelvtudás követelményétől.

3. Jelölje be a Raiderlink Alkalmazások lapját, hogy értesítést kapjon a felvételi státuszában bekövetkezett változásokról.

 • Miután elfogadta a Graduate School és a College of Education, akkor dolgozni egy kar tanácsadó, hogy dolgozzon ki egy fokú tervet. Ha elutasító levelet kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársakkal.

Érdekli, hogy csak egy vagy két kurzust vesz igénybe? Használja a Texas Tech Egyetem Graduate Temporary Status-ot, és 12 órát vesz igénybe anélkül, hogy befejezte a pályázati folyamatot egy fokú programhoz.

A program követelményei

A bizonyítványok programjait függetlenül vagy egy mester programjával párhuzamosan lehet folytatni. Minden tanfolyam online.

Kötelező tanfolyamok (15 óra hitel)

 • EDSP 5303 ABA I: Alkalmazott viselkedési elemzés a speciális oktatásban
 • EDSP 5306 Oktatási stratégiák az alacsony gyakoriságú fogyatékosságok oktatásához
 • EDSP 5320 Az alacsony gyakoriságú fogyatékossággal élő diákok jellemzői
 • EDSP 5345 ABA II: Adatgyűjtési módszerek és egyedi témakörök
 • EDSP 5344 Augmentatív és alternatív kommunikáció

A speciális nevelési oktatás mestere, az autizmus hangsúlyozása, további 21 óraszámú tanfolyam elvégzése és átfogó értékelés vagy értekezés szükséges.

Karrier lehetőségek ezzel a szakképzettséggel

Lehetővé teszi a diákok számára, hogy szakosodjanak az autizmus területén, miközben további képességeket fejlesztenek az autizmus spektrum zavarokkal küzdő gyermekekkel való együttműködésben.

Pénzügyi segély

A doktori hallgatók ösztöndíjai és asszisztensei az Oktatási Főiskolán végzős oktatási és kutatási irodán keresztül érhetők el.

határidők

Nincs nehéz határidő. Rolling felvétel

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

Utoljára frissítve April 25, 2018
This course is On-line
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
15 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

Július 2019

aug. 2019

jan. 2020