A Master of Business Administration / Humánerőforrás menedzsment program célja, hogy fokozza a menedzsment képességek diákoknak kell hatékonyan működni a szervezeten belül. A diákok megteremtik és megvédik megoldásaikat a válságkezeléssel, a nyereséges növekedési lehetőségekkel és a vezetőség megváltoztatásával. A program során a diákok tapasztalatokat szereznek abban, hogy a helyzetet jól definiált problémába helyezi; eszközöket és koncepciókat alkalmazva különböző alternatív megoldások elemzésére; és kiválasztják és megvédik ajánlott akciójukat.

A Phoenix Egyetem üzleti továbbképzési programja a problémamegoldó tanulást alkalmazza, ahol a diákok továbbfejleszti problémamegoldó készségüket kommunikációjukkal, kreativitásukkal, információhasználatukkal és kritikai gondolkodási készségeikkel együtt. Ezeket a problémamegoldási folyamatok (általános rovatot alkalmazó), valamint kommunikációs és kritikai gondolkodási készségeik felhasználása alapján értékelik.

Az MBA / HRM szakosodásban a diákok komplex üzleti problémamegoldási forgatókönyveket hoznak létre a program során elsajátított készségek és kompetenciák alapján. A diákok tapasztalatot szereznek abban, hogy a helyzetet egy jól definiált üzleti probléma középpontba helyezve kihasználják a választás szerinti szervezet irányítási alapú lehetőségeit. Vállalják az üzleti eszközöket és koncepciókat a különböző alternatív megoldások elemzésére, és visszajelzést kapnak az általuk választott döntésekről. Megvédik megoldásaikat, és javaslatot tesz az üzleti problémára vonatkozó cselekvési és teljesítményalapú értékelési mutatókra.

A tanulási csoportok a benchmarking elveit alkalmazzák a program egészében, hogy megvizsgálják az üzleti problémák legreatívabb megoldásait. Ez gazdagítja azokat a alternatívákat, amelyeket a tanulók a problémák lehetséges megoldásainak értékelésében fontolóra veszik.

Az MBA / HRM 45 kreditórát tartalmaz, és magában foglalja a három jártassági kurzus (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503), amelyek elégedettek az egyetemi tanfolyam. A diákok szintén kilenc kreditből lemondhatnak a posztgraduális képzésekről, és 27 kredites tartózkodási helyre jogosultak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus University of Phoenix Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019