Read the Official Description

szakmai Master of Business Administration

A Professional Master of Business Administration (PMBA) dolgozó szakemberek kínál azoknak az előre megállapított üzleti tapasztalattal a lehetőséget, hogy folytassa a kiváló minőségű, interaktív, online MBA diplomát a képesség, hogy ezt természetesen a munka a saját tempójában, és integrálja példákat a saját szakmai tapasztalat az egyes osztályokon belüli.

A PMBA mértékben a Kansas State University rendelkezik a hozzáadott vezetési ismeretek és üzleti ismeretek szükségesek, hogy az Excel a mai globális üzleti környezetben, és tanítják ugyanazt képzett professzorok, akik tanítják posztgraduális képzés az egyetemen Manhattan, Kansas. A program célja, hogy a versenyelőnyt meg kell előre a karrierjét, beleértve a személyes figyelem, a szakmai fejlesztési terv kiszolgálta a karrier igényeit és a kívánt kar által vezetett utazási élményt amellett, hogy a tudományos tananyag.

További információ található a College of Business PMBA honlapján. Kérjük, lépjen kapcsolatba a College of Business - Graduate Studies hivatalhoz, ha részletes kérdéseket érintő Online Professional MBA.

Tények

 • Diploma: Master of Business Administration
 • College: Business Administration
 • Credits: 30-39 (függ a korábbi munka során)
 • Természetesen szállítás: Online; 10 százalék szemtől szembe
 • Tandíj per óra hitel: $ 833

Karrier a Business Administration

Sok karrier lehetőségek állnak rendelkezésre a diplomások a szakmai Master of Business Administration, beleértve a lehetőséget a vállalati, pénzügyi és üzleti szféra együtt pályára:

 • program / projekt menedzserek
 • piackutatás / elemzők
 • értékesítés / marketing menedzserek
 • üzleti tanácsadók

Akkreditációs

Kansas State University által akkreditált Felsőoktatási Bizottság a North Central Association of főiskolák és iskolák.

A Professional Master of Business Administration kínált a K-State College of Business Administration. A főiskola is akkreditált a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business International (AACSB).

Tanterv

Hogy teljes legyen a program, a diákok ki kell töltenie egy összesen 39 kredit, vagy akár csak 30 függően az egyén korábbi egyetemi természetesen a munka. A PMBA tanterv magában foglalja:

 • Kétnapos regionális diák orientáció, beleértve a csapatépítés, a hálózatépítés és a szakmai fejlődés alkatrészeket. Új diákok kötelesek részt venni, de az összes visszatérő diákok arra ösztönzik, hogy kihasználják ezt a kapcsolatépítési lehetőséget.
 • Kar által vezetett nemzetközi utazás
 • Szakmai fejlődés és tanulás szeminárium

Felvételi követelmények A Professional Master of Business Administration program

Ahhoz, hogy beléptetését a PMBA program, a diákok kell rendelkeznie:

 • Minimum 3,0 GPA egyetemi diploma
 • Minimális pontszám 500 a GMAT
 • TOEFL / IELTS / Pearson teszt az angol, kevesebb, mint két év (nem angol anyanyelvűek esetében)
  • Azon pályázók, akik benyújtása iBT TOEFL (Internet-alapú) pontszámokat kell egy minimum összpontszám 79 nem része pontszám 20 alatt a olvasás, szövegértés és írás szakaszok.
  • Azon pályázók, akik benyújtása papír alapú TOEFL (PBT) teszteredmények kell egy minimális összpontszám 550 része sem pont alatt 55-én vagy olvasott szakaszok és a TWE (Test az írásbeli angol) pontszám 5.0 vagy magasabb.
  • Azon pályázók, akik benyújtása IELTS kell egy minimális összpontszám 6,5 rész pontszáma 6.5 vagy magasabb a olvasás, szövegértés és írás szakaszok.
  • Azon pályázók, akik benyújtása Pearson teszt az angol (PTE) pont kell egy minimum összpontszám 58 rész pontszáma 58 vagy magasabb.
 • 6 óra hitel egyetemi közgazdasági képzések
 • 6 órás egyetemi statisztikai vagy 3 óra posztgraduális képzések statisztikája
 • Calculus alapképzés vagy előre meghatározott pontszámot a kvalitatív részét a GMAT
 • Három-öt éves szakmai tapasztalat az üzleti

Alkalmazás határidők

Meg kell vallani, az őszi félévben a augusztus 1, Tavaszi félévben a január 1 és a nyári félévben a Május 1. Ez azt jelenti, hogy minden átiratok, díjakkal és egyéb követelményeknek kell kitölteni és megkapta ezeket a dátumokat.

Kérjük, vegye figyelembe: Tart legalább 4-6 hétig egy alkalmazás lehet feldolgozni, ha minden pályázati anyagok érkezett az egyetem.

Hogy lehet jelentkezni

Tekintse felvételi adatokat, információkat és átirat alkalmazni a programot a K-State Graduate School jelentkezési folyamatot.

Tandíj és díjak

Online és Off-Campus Tanfolyamok

Online és off-campus tanfolyamok révén Kansas State University Global Campus értékelik fix tandíj mértéke, függetlenül tartózkodási engedélyt. Nincsenek rezidensek díjak online és off-campus tanfolyamok révén K-State Global Campus. Tandíjemelési változhat természetesen szinten graduális és posztgraduális. További díjak lehet értékelni főiskolák és osztályok.

Egyes doktori programok különböző tandíj és díjstruktúrák, mint amit az idézett tandíj és díjtáblázat felett, többek között:

 • Great Plains IDEA - Beiratkozott hallgatók osztályok a Great Plains Interaktív Távoktatási Szövetség fizetni a „közös ár.”
 • AG * IDEA - Beiratkozott hallgatók osztályok a Mezőgazdasági Interaktív Távoktatási Szövetség fizetni a „közös ár.”
 • Éves Programok - Master of Agribusiness (MAB) program költségeit, Professional Master of Business Administration (PMBA) program költségeit, doktori képzés Személyes pénzügyi tervezés program költségeinek és Master of Psychology hangsúlyt az ipari / szervezeti pszichológia (MIOP) program költségeit sajátos tandíjemelési kohorsz-csoport.

Költség pálya

A leginkább up-to-date a tanfolyam ára, olvassa el a Class keresése. Az ára látható a leírás az egyes természetesen a teljes költség a tanfolyam.

Költség Program

Kiszámításához közelítő teljes költsége a program:

 1. Keresse az összes óra hitel szükséges a teljes program. Ez a szám megtalálható az egyes programokat oldalakat.
 2. Vonja ki az átutalás óra hitel.
 3. Szorozzuk meg a fennmaradó az alkalmazandó per óra hitel költsége, amint azt az oktatás és a díjtáblázat szerint.

Proctoring díjak

Egyes kurzusok követeli meg, hogy proctored vizsgák. Ezek a vizsgák időpontja online, vagy papírra kell venni jelenlétében proctor, hogy biztosítsa a tudományos integritás. Ez a bevett gyakorlat az online programok megfelelnek akkreditációs követelményeknek. A legtöbb Proctor szolgáltatásokat igényelnek, hogy a diákok fizetnek díjat, és azt javasoljuk, hogy kérdezni díjat, amikor keresi a Proctor. Ha a tanfolyam tartalmazza a vizsgák, amelyek megkövetelik a Proctor, akkor a kapcsolatot a tanulói és oktatói szolgáltatások K-State Global Campus megkezdése előtt a félévben.

On-Campus Tanfolyamok

Este College és más on-campus tanfolyamok, mint például az on-campus intersession tanfolyamok, kínált K-State Global Campus értékelik a tandíj mértéke, amely alapján a belföldi és a nem-rezidensek állapot és változik természetesen szinten graduális és posztgraduális.

Tandíj fizetési

Utasítások megtekintése kifizető a tandíj, beleértve a fizetési lehetőségek és határidők. Fedezze pénzügyi támogatást és diákok ösztöndíjára a távolság szakon.

Tandíj által meghatározott Kansas Board of Regents évente június végén vagy július elején. Kansas State University fenntartja a jogot, hogy a költségek előzetes értesítés nélkül jóváhagyásával a Kansas Board of Regents.

Program taught in:
Angol
Kansas State University Global Campus

See 17 more programs offered by Kansas State University Global Campus »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
833 USD
Tandíj per óra hitel: $ 833
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline