Hivatalos Leírás

Az AIB MBA Ausztráliában az első számú MBA * . Ez egy teljesen akkreditált MBA (Australian Business Administration) minősítés Ausztráliában és nemzetközileg elismert.

Ez kifejezetten elfoglalt felnőtteknek készült, így 100% -ban interaktív, "snackable" tartalmakkal érkezik online. Az AIB MBA valódi rugalmasságot, iparági betekintést, gyakorlati készségeket és az Ön által pótolhatatlanná vált támogatást nyújt.


* Az AIB Ausztrália legnagyobb MBA-szolgáltatója; Forrás: 2016 Felsőoktatási statisztikák, ausztrál oktatási és képzési tanszék (2017. december)


Az AIB MBA:

 • Bizonyított, hogy valós karrier-növekedést biztosít.
 • Teljesen rugalmas és megfizethető ahhoz, hogy illeszkedjen az életedbe.
 • Nagyon támogatott, az oktatás elérhetővé tétele.
 • Készült gyakorlati tanulási tapasztalatokkal, amelyek közvetlen munkahelyi hatást fejtenek ki.
 • A módja annak, hogy kapcsolatba léphessünk a globális öregdiákos hálózatunkkal.
 • Teljesen akkreditált Ausztráliában, nemzetközileg elismert és iparilag összehangolt.


Az MBA sikeres.

Az MBA egy út. Néha átveszi a gyorsaságot; néha lassítani kell. Rugalmas tanulmányi lehetőségeink segítenek álmai megvalósításában saját tempójában. Mindegyik tantárgyat nyolc héten keresztül tanulmányozod, értékelések szerint az út mentén és egy héten belül, hogy tükrözzük és töltsük fel. Választhat, hogy felgyorsítja karrierjét azzal, hogy egyszerre két tantárgyat tanul, amikor az élet megengedi, feltéve, hogy megfelel a jogosultsági kritériumoknak.

És ha az élet elkötelezettségei megkerülik tanulmányaidat, akkor abbahagyhatja, és újra elindulhat, ha az megfelel neked.


tartam

Az MBA-t csak 18 hónapig tudja befejezni.


Időbeli kötelezettségvállalások

Azt várjuk, hogy 150 órát tölthet egy tantárgyonként (vagy körülbelül 20 órát hetente) az MBA befejezéséhez - de ez attól függ, hogy mindenkinek különböző szintű tapasztalata és oktatása van.


Érted

Amikor beiratkozik az AIB , akkor a mi ügyes csapatmunkatársunk, hallgatói támogatása és profi munkatársaink támogatják, akik veletek lesznek az MBA utazás minden lépésének. Tehát soha nem érzed magad, ha egyedül csinálod.


Három képzettség egyben

Az AIB MBA három egyenlő szakaszra tagolódik:

 • Doktori bizonyítvány
 • Graduate Diploma színpadon
 • MBA színpad

Ha az élet eléri az MBA tanulmányait, a kemény munka nem fog ismeretlenül felismerni. A találkozási feltételek függvényében átmeneti posztgraduális képesítést kaphat, majd készen áll az MBA tanulmányaira.


Ön motivált

Minden tantárgyat nyolc héten belül elvégez, amely interaktív értékelések kombinációját tartalmazza, beleértve a feladatokat, a vetélkedőket, az értékelést a fórumban való részvétel és a vizsgák útján, valamint egy hetet, hogy tükrözze és töltse fel.

Akkor is élvezheti az esedékességek ismeretét két héttel az egyes tantárgyak megkezdése előtt, így előzetesen megtervezheti a tanulmányait a családi élet körül és a munka vállalásai között.


témák

Mag
Vállalatirányítás
Pénzügyi menedzsment
Vezetés
Operációkezelés
Marketing menedzsment
Stratégiai emberi erőforrás menedzsment
Stratégiai vezetés*
Projektmenedzsment

választani
Vállalkozói szellem
Új vállalkozás létrehozása
Nemzetközi üzlet
Vállalati pénzügyek*
Befektetési menedzsment *
Stratégiai ellátási lánc menedzsment *
Integrált marketing kommunikáció*
Stratégiai emberi erőforrás fejlesztés *
Az emberek kezelése globális környezetben *
Változások kezelése *
Fogyasztói magatartás*
Üzleti és üzleti marketing *

program
Ez az utolsó tárgya az MBA. Egy üzleti kutatási projekt eredményeinek megtervezésére, vezetésére és jelentésére koncentrál. Ennek a témának a célja a kiválasztott szakirányú projekt megvalósítása. A diákok azonosítják a megfelelő munkahely-alapú kutatási problémákat, kis irodalmi áttekintést végeznek, elemzik az adatokat és bemutatják a megállapításokat formális üzleti kutatási jelentésben.
A diákok számára az online anyagokhoz való hozzáférést a projekt kezdő időpontját megelőző utolsó szakaszában biztosítják.

* A menetrend ütemezésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány tantárgynak olyan előfeltételei vannak, amelyeket sikeresen el kell készíteni a téma megkezdése előtt.


Belépési követelményekMegértjük, hogy nem mindenki vette át a hagyományos útvonalat, hogy eljusson hozzájuk, ahol ma van, ezért tapasztalatai számítanak, különösen, ha gyakorlati MBA-junkról van szó. Az Ön tapasztalatai és képzettségei mind belépési feltételeink részét képezik.

Azok a pályázók, akik az AIB MBA-t kívánják vállalni, meg kell felelniük az MBA első szakaszának, nevezetesen a menedzsment Graduate Certificate-nek.

A kérelmezőnek rendelkeznie kell az alábbiak egyikével:
 1. A Bachelor's Degree (AQF 7. szint) és legalább két éves releváns szakmai tapasztalat.
 2. Fejlett diploma vagy munkatárs diploma (AQF 6. szint) vagy egy AQF 6. szintű képesítéssel egyenértékű tanulás és legalább hároméves releváns szakmai tapasztalat.
 3. Legalább 550 és legalább hároméves releváns szakmai tapasztalattal rendelkező Graduate Management Admission Test (GMAT).
 4. Legalább ötéves releváns munkatapasztalat, amely magában foglalja legalább három éves vezetési tapasztalatot vagy jelentős műszaki tapasztalatot.

Alternatív megoldásként a pályázók közvetlen bejuthatnak az MBA-ba, ha rendelkeznek az alábbiak egyikével:
 1. Egy főiskolai diploma, oklevél vagy diplomamunka (AQF 8. szint) vagy azzal egyenértékű bármely fegyelem és legalább három éves releváns szakmai tapasztalat.
 2. A főiskolai végzettség (AQF 7. szint) vagy azzal egyenértékű az üzleti / kereskedelmi vagy kapcsolódó fegyelem és legalább három éves releváns szakmai tapasztalat.

Másik MBA vagy hasonló képesítést indított? Átutalhat számunkra, és akár díjcsökkentésre is jogosult.
Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve December 2, 2018
This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,725 AUD
tandíj tárgyanként. $ 32.700 összköltség. A nemzetközi diákok további iskolai adatokat kérhetnek az iskolától.
Deadline
Kérj Információt
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
End Date