Egy elit online EMBA? Igen.

Az Executive MBA ötvözi a díjnyertes MBA tantervet a hozzáadott tanfolyamokkal, melyeket közép-karrier szakemberek és vállalkozók számára terveztek. A csoportos projektek és a globális hálózati események kizárólagos hozzáférése révén az EMBA összekapcsolja a tanulást az öregdiákkal és a karrierlehetőségekkel.

Smartly diákok

111669_SmartlyEMBA.jpg

Értékeljük a pályázókat az oktatásra, a munkatapasztalatra és a vezetői tulajdonságokra. Globális EMBA jelöltjeink felsőoktatási akkreditációval rendelkeznek, és az ipar, a menedzsment vagy a vállalkozói siker sikerét bizonyították.

Tanterv

Maximalizálja hatását

Vezesse a vezetői készségeket a következő szintre, miközben a világszerte magas szintű osztálytársai és öregdiákai közösségét építi ki. A premier 12 hónapos képzési program célja, hogy a közép-karrier szakmai, integráló együttműködési csoport projektek a mi szigorú MBA tanterv, fokozott szakirányú menedzsment, vezetés, a vállalkozói szellem és a fejlett stratégia.

Módszerünk

Smartly úttörő szerepet tölt be a technológia-alapú oktatási tervezésben. A díjnyertes interaktív szoftverünk az Executive MBA tanterv alapja. Íróink, szerkesztõink és fejlesztõink csapata a legjobb üzleti iskolák vezetõ professzoraival dolgozzon, hogy életre keljen a hagyományos MBA-t, harapásméretû órákkal és egyéni visszajelzésekkel 8 másodpercenként.

A kohorszok a tantervben vezetett sorrendet követnek, együtt dolgoznak az esettanulmányok és a csoportos projektek között a kísérő társadalmi tanulási platformunkban.

A tananyag

A tanterv 8 tanulmányi koncentrációból és legalább 3 szakirányból áll.

Alaptanterv

 • Könyvelés (6 tanfolyam)
 • Piacok és gazdaságok (6 tanfolyam)
 • Adatok és döntések (8 tanfolyam)
 • Vezető szervezetek (7 tanfolyam)
 • Marketing és árképzés (7 tanfolyam)
 • Stratégia és innováció (4 tanfolyam)
 • Pénzügy (5 tanfolyam)
 • Műveletek kezelése (5 tanfolyam)

Szakterületek

 • Adatelemzés-specializáció (4 tanfolyam)
 • Amerikai üzleti jog szakirány (3 tanfolyam)
 • Stratégiai gondolkodási specializáció (3 tanfolyam)
 • Ellátási lánc és üzemeltetési szakirány (3 tanfolyam)
 • Fejlett pénzügyi szakirány (3 tanfolyam)
 • Fejlett vállalati szintű stratégiai specializáció (4 tanfolyam)
 • Indítási vállalkozói szakirány (4 tanfolyam)

Szociális tanulás

Az interaktív online tantervünk társaként a beiratkozott hallgatók a szociális tanulási platformunkon a világ minden tájáról érkező osztálytársaikkal foglalkoznak. A diákok együtt dolgoznak az esettanulmányok és az együttműködésen alapuló csoportos feladatok terén, ami egy végső Capstone projekthez vezet.

Események

A gyakori találkozók mellett három meghosszabbított hétvégi hálózati rendezvényt fogadunk a világ különböző városaiban. Ezek az opcionális események közé tartoznak a vállalati helyszíni látogatások, csoportos esettanulmányok és hálózati lehetőségek. A diákok számára előnyös a tanulás és a kötés a kivételes osztálytársaikkal és a Smartly személyzettel.

Fokozat

Az Executive MBA-t a Smartly Intézet, a diplomát nyújtó felsőoktatási intézmény ítéli oda, amelyet a Washingtoni Állami Oktatási Szuperintendens Hivatala (OSSE) engedélyez. Smartly Intézet a formális akkreditáció évekig tartó folyamatában van.

Ki regisztrál?

Szelektív a felvételekben, üdvözöljük a sokszínű nemzetközi csoportot, amely mintegy 100 magas teljesítményű középfokú szakembert kínál minden osztályhoz. Értékeljük, de nem vállalunk átfogó vezetői tapasztalatot; valóban üdvözöljük, hogy az iparági háttérrel rendelkező szakemberek és vállalkozók megvalósultak.

Hálózat

Az Smartly hálózat

A díjnyertes oktatáson kívül kivételes alumni és vállalati partnereink hálózata bővíti karrierlehetőségeit. Szelektívek vagyunk mind a felvételi, mind a pályaválasztási hálózatunkban, a diákjaink számára a legjobb személyes kapcsolatokat és szakmai lehetőségeket kínálva.

diákok

Míg egy diák, akkor gyakorlatilag csatlakozik a csoport projektek és esettanulmányok, azzal a lehetőséggel, hogy találkozzon a három exkluzív EMBA meghosszabbított hétvégén házigazdája Washington DC, Dublin és Szingapúr. Még a diploma megszerzését megelőzően is megszerzi az alumínium hálózatunk teljes hatalmát, amely világszerte a legvilágosabb elmékkel találkozik.

111671_talent.png

Smartly tehetség

Karrier hálózatunk a hagyományos oktatás modelljét tükrözi. A diákok magas tandíjának helyett díjat számítunk fel a cégektől, amikor kivételes diákjainkat és diplomáinkat felveszik és bérlik. Üdvözöljük a jövő üzleti iskolájában!

Felvételi

Felvételi döntések

A pályázókat az akadémiai hátterükön, a pályafutásukon és a kérdőívek megítélésén alapuló értékelésénél értékeljük. Végső soron az ipar, a menedzsment vagy a vezetői tapasztalattal rendelkező, vezetői, középfokú szakembereket és vállalkozókat keresünk.

Felvételi kritériumok

A program a különböző szakmai háttérrel rendelkező középfokú szakemberek számára készült, és rendkívül szelektív. Értékeli, de nem feltételezi a korábbi vezetői és vezetői tapasztalatokat, és az alábbi minimumkövetelményekkel rendelkezik:

Általános / főiskolai végzettség *

* kivételes karrierlehetőségekkel, ezt a követelményt el lehet tekinteni. GRE és GMAT pontszámok elfogadásra kerülnek, de nem szükségesek

Interjúk

Kiválasztható egy rövid interjúval a felvételi csapatunkkal. Ez jó hír! Lehetőség számunkra, hogy többet tudjunk meg rólad és meg tudjuk felelni a programnak. Ezek választható interjúk, de erősen ajánlott.

halasztások

Ha elfogadják, utalhat egy jövőbeni osztályra. Egyszerűen regisztráljon az aktuális osztályra, és az osztályok megkezdése előtt tudassa velünk. Ha nem regisztrál, vagy elhalasztja, az elfogadásra vonatkozó ajánlat lejár. Nincs garancia a jövőbeni felvételre, sem az ösztöndíj odaítélése, ha van ilyen.

Tandíj

A visszafogott tandíjmodell, amely a vállalatokat felveszi a diplomások felvételére, a tandíj a hagyományos programok kis része. A teljes tandíj csak 9600 USD dollár az aktuális ciklusban, a pályázati eljárás során odaítélt ösztöndíjakkal együtt. A 12 hónapos program során egyszeri és havi fizetési lehetőségeket kínálunk.

Pénzügyi segély

Elkötelezettek vagyunk az oktatás demokratizálásában, a megfizethetőség és az elit üzleti oktatás elérhetőségének megteremtésében. A tandíjcsökkentés az érdemek és a szükségleteken alapuló ösztöndíjak révén lehetséges, a felvételi döntések meghozatalakor.

Jelentkezési határidők

A kohorszok 7 hetente futnak, és minden csoportnak két pályázati fordulója van. Közelgő jelentkezési határidő:

- 2. forduló határideje | Március 28

- 1. forduló határideje | Április 18

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Smartly
Utoljára frissítve Március 16, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
Price
9,600 USD
nem tartalmazza az opcionális hálózati eseményeket.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció