Az online beszerzés és ellátási Advanced Diploma

CMI Communications & Management Institute

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Az online beszerzés és ellátási Advanced Diploma

CMI Communications & Management Institute

CIPS -A Chartered Institute of Közbeszerzési és Ellátási a világ vezető beszerzési és ellátási lánc menedzsment intézet. Légy Chartered Purchasing Supply executive tudva van a háttér a Globális vezetők.

A Online Advanced Diploma Közbeszerzési és Ellátási egy brit szinten 5 Fejlett bérelt minősítési díjat nyert a tekintélyes CIPS, a Chartered Institute of Purchasing and Supply (UK). Ez a beszerzési és ellátási lánc menedzsment kurzus célja a középhaladó és senior beszerzési és ellátási szakemberek, akik elvégezték a Diploma szinten 4 brit CIPS képesítést. Ez természetesen hozza a tanulás a következő előrehaladott állapotban van. Kutatás a menedzsment, a kockázatkezelés és kezelése az ellátási lánc teljesítményének biztosítja tudod kezelni az esetleges problémák merülhetnek fel, és befolyásolhatja az ellátási láncban.

A legújabb eleme ennek a képzésnek Live online osztályok. Élő online osztályok lehetővé teszik a kapcsolattartást és kérdéseket feltenni, hogy közben hallgatja a oktatója leszállítani a class élő online. Ha nem tudja, hogy a session, minden élő osztályok kerülnek rögzítésre felülvizsgálatára és lejátszására. Ők állnak rendelkezésre mind a tantermi és a távolság a diákok.

Tanfolyam célja,

A Közbeszerzési és Ellátási természetesen meg fogja vizsgálni a különböző beszerzési gyakorlat, hogy fontos a szervezeti struktúrák, ügyvezető különböző kultúrák, technikákat kell a konfliktusokat belül csapatok és az egyének között. Azt tervezi, hogy felszámolja az emberi ellenállás a változás és a változások végrehajtásának sikeresen fogják vizsgálni.

Az elemzés potenciális kockázatot szervezetek és azonosítani stratégiai, operatív és projekt alapú kockázati területekre. A hallgatók megtanulják, hogy elemezze beszerzési tevékenységek és elmagyarázzák, hogyan kell kezelni őket, hogy biztosítsa a szervezet teljesíti célkitűzéseit. Értékelni a különböző tárgyalási stratégiák, stílusok és szintek különböző ellátási lánc kontextusban.

Haladás

Sikeres diplomások tartani a címet Adv.Dip.PS a név után. Befejezése után a Advanced Diploma, a diákok jogosultak, hogy folytassák a Graduate Diploma szinten 6 UK Beszerzési és Ellátási és átveheti a teljes jogú tagság CIPS.

  • Díj: Advanced Diploma in Közbeszerzési és Ellátási
  • Szint: 5 UK Ofqual
  • Award Test: CIPS, Chartered Institute of Közbeszerzési és Ellátási (UK)

Távoktatási költség

A távoktatás kurzus 6 hónapig tartó, és a költségek 1700 £ amely magába foglalja a könyveket, és hozzáférést biztosít a jegyzetek, már vizsga papírok és online tanulmányi források.

A távolság természetesen indítható bármikor azonban vizsga ülések vannak rögzítve. Ez a díj nem tartalmazza CIPS Regisztráció és vizsga díjat, amelyet meg kell fizetni közvetlenül a CIPS. Az opcionális hétvégi szeminárium, amely minden modul minden kifejezést elérhető.

REGISZTRÁCIÓ

Diákok kell regisztrálni, és tagja legyen CIPS előtt vizsgák letételére. A regisztrációs díj 140 Stg. Csak a diákok bejegyzett CIPS tagok beiratkozni január és május vizsgák.

Időtartam: 8 hónap

Kezdés: Február 2016

Jogosult vagyok erre a tanfolyamra?

Támogatható diákoknak kell indítani, és részben vagy teljesen befejezte a diploma Közbeszerzési és Ellátási re CIPS keresztül CMI. Ez elérhető a távoktatás és a tantermi tanulás. A diákok, akik még egy vagy több modul befejezéséhez még előrehaladást kell tennie az Advanced diploma. Az Advanced Diploma díjat nem közölnek azonban, amíg az összes modul a Diploma sikeresen lezárult.

Alkalmasság

Ez a kurzus nyitott az emberek minden oktatási háttérrel és különböző szintű szakmai tapasztalat. A diákok ki kell töltenie a CIPS szinten 6 Beszerzési és Ellátási Diploma lenni nevezhet erre a tanfolyamra. Mentesség csak akkor érhető el, a pontos kurzus modulok kitölteni egy másik intézményben. Ha aggódik a jogosultság, forduljon CMI képviselője és több lesz, mint boldog, hogy foglalkozzon a aggályokat

Mi a progresszió lehetőségek?

Sikeres diplomások tartani a címet Dip.PSM a név után. A diákok jogosultak, hogy folytassák a CIPS Advanced Diploma szinten 7 és Graduate Diploma szinten 8 Beszerzési és Ellátási és átveheti a teljes jogú tagság CIPS. Hallgatók 90% -a nem haladást, hogy a következő szakaszba.

CIPS Procurment & Supply Chain Management Progression Routes

  • Professional Diploma in Közbeszerzési és Ellátási CIPS szinten 8
  • Advanced Diploma in Közbeszerzési és Ellátási CIPS szinten 7
  • Diploma Közbeszerzési és Ellátási CIPS szinten 6
  • Légy Chartered Beszerzési és Ellátási Professional
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 2018
szept. 2018
Duration
Időtartam
8 hónapok
Részidős
Price
ár
1,700 GBP
£ 1,700.00 + CIPS díjak
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Írország - Dublin, County Dublin
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2018
Írország - Dublin, County Dublin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt