Bölcsész Master of Teaching (MAT) Online

Általános információk

Program leírás

Alakítsa meg a jövőt. Megváltoztatni a világot.

Az oktatás számít, és te is tudod. Most pedig készen áll arra, hogy szakterületének szakértőjévé váljon, előrelépjen karrierjében, és kihasználhatja a szigorú MAT-program előnyeit, amely integrálja a tanári képesítést a mesterképzéssel. Amit most tesz, az alakítja a jövőt. Kezdje el a világ megváltoztatásához vezető utat.

vagy az online mesterképzés tanári diplomája?

Az iskolai körzetek régóta keresik az SPU-ban tanult tanárokat mind kompetenciájuk, mind jellemük miatt. Sok diplomás új utakat nyitott meg az oktatási területen, sőt Washington állam „Az év tanára” díját is elnyerte, amelyet évente csak egy kiemelkedő washingtoni tanár kap. A Master of Arts in Teaching (MAT) programot azért hozták létre, hogy a tanárok képesítését a mesterképzéssel integrálják a dolgozó szakemberek kétéves programjába. Egyéb előnyök mellett a programot végzettek megszerzik washingtoni rezidencia tanári bizonyítványukat, magasabb helyezést szereznek a fizetési ütemtervben, és felkészülnek arra, hogy minden háttérrel és képességgel rendelkező hallgatókat a kiválóság elérésére irányítsák. Ezenkívül az SPU Oktatási Iskolája egyéves alternatív útvonal-oktatási programokat kínál, beleértve az AMAT-ot és az AMTMS-t.

Végzett kar

A szakértő, gondoskodó oktatók vágyakoznak a hallgatók sikerének elősegítésében. A karok ismertek arról, hogy oktatóik mentorálják oktatási programjaikat és azok után. Ezek a professzorok az egész életen át tartó tanulást saját tudományos tevékenységeik révén modellezik, gyakran publikálják és szakmai konferenciákon tartanak előadásokat.

AACU tagság

A Seattle Pacific tagja az Amerikai Főiskolák és Egyetemek Szövetségének és az Amerikai Tanárképző Főiskolák Szövetségének. Az SPU tanúsítási programokat a washingtoni állam professzionális oktatói szabványtanácsa hagyja jóvá. Az Oktatási Iskola tagja a Független Liberális Művészeti Főiskolák Tanárképző Szövetségének is, és van egy fejezete, Sigma Phi Upsilon, Chi Sigma Iota, egy nemzetközi tiszteletbeli társaság, amely értékeli a tudományos és szakmai kiválóságot a tanácsadásban.

Mély karakter hangsúlyozás

Karakterképzési alapítványra építve az SPU diplomás programjai első osztályú oktatást kínálnak a keresztény hit és értékek tükrében. A hallgatók etikai tanfolyamokon vesznek részt, és a karakterekkel kapcsolatos kérdések integrálódnak az egész tantervbe.

Rugalmas formátum

Dolgozó szakemberek számára készült program teljes mértékben online.

Kapcsolódó öregdiákok

Az oktatási iskolát végzettek az iskolák céltudatos karrierjére és az ország egész területén elkülönített szintű vezetésre térnek át. Amikor diplomát szerez az SPU Oktatási Iskolájában, csatlakozik az öregdiákok közösségéhez, akik kapcsolatban maradnak.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Tovább

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Kevesebb