A WCU Criminal Justice Online programját a # 1 legjobb vásárlás a Get Educated rangsorban értékelte.

"Az online tanulás lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy az amerikai legjobb kollégiumok közül választhassanak a helyi márka hírneve és megfizethetősége terén" - mondja Vicky Phillips, a GetEducated.com alapítója. "A nyugati karolinai egyetem vitathatatlanul a Best Buy a diákok számára, akik egy online fokozatot keresnek, és a legmagasabb megfizethetőségi rangsorban."

Az Észak-Karolinában tanuló online diákok 13,937 dollárt fizetnek ehhez a fokozathoz képest, szemben a 44,799 dolláros átlagköltségekkel más intézményekkel vagy 63,000 dollárral a for-profit egyetemek számára ugyanilyen mértékben.

A WCU Criminal Justice Online programja a hallgatók számára biztosítja a kényelem és a rugalmasságot, hogy egy BS-t vagy kiskorúakat saját helyükről folytassanak, miközben szakmai karriert vagy továbbképzést készítenek.

Az összes online tanfolyam elérhető a Blackboard kurzusirányítási rendszeren keresztül - minden oktatói tevékenység, mint például előadások, csoportos interakciók, olvasási feladatok, osztályprojektek, prezentációk, megbízások benyújtása, e-mail cseréje, tesztigazgatás és egyéb kurzusfunkciók a Blackboard környezetben.

Belépés

A büntető igazságszolgáltatási távoktatási programba való belépés nem garantált. A felvételi folyamat két diszkrét lépést tartalmaz.

  1. A diákok először jelentkeznek a Western Carolina Egyetemen, az egyetemi felvételi folyamatot követve.
  2. Az alkalmazást és a hallgató megbízási adatait továbbítják a Kriminológiai és Büntető Igazságügyi Minisztériumnak.

Belépés a büntető igazságszolgáltatási távoktatási programba rendkívül versenyképes. A hallgatók felvételi követelményei megtalálhatók a WCU Felvételi követelmények oldalon.

A büntető igazságszolgáltatási távoktatási programba való belépéshez látogasson el a Distance, Online and Continuing Education Admissions weboldalra, és kövesse az utasításokat.

Az őszi félévre való tekintettel minden pályázati anyagot június 1-ig kell benyújtani. A tavaszi félévre tekintettel minden pályázati anyagot december 1-ig kell benyújtani. Nem fogadunk el pályázatokat a nyári félévre.

Átutaló diákok

Az átadó diákoknak meg kell felelniük az egyetem (fenti) alkalmazási követelményeinek és:

  • A büntető igazságszolgáltatás területén egy év dokumentált munkatapasztalattal rendelkezik;
  • Van egy Associate of Arts (AA) diplomája vagy Associate of Science (AS) diplomája egy akkreditált közösségi főiskoláról; vagy
  • Van egyetemi alkalmazottja (AAS) az akkreditált közösségi kollégiumtól; vagy
  • Jelentős előrelépést kell tennie a "44 General Core" tanfolyamok felé, amelyek kielégítik az Észak-Karolinai Közösségi Főiskola általános oktatási / liberális tanulmányi követelményeit.

Jogosultsági követelmények

Ahhoz, hogy elfogadják a Criminal Justice Online Programot, a leendő hallgatónak meg kell felelnie az Egyetem alkalmazási követelményeinek és:

  • Van egy év büntető igazságszolgáltatási tapasztalat, plusz
  • Van egy Associate of Arts (AA) diplomája vagy Associate of Science (AS) diplomája egy akkreditált közösségi főiskoláról; vagy
  • Van egyetemi alkalmazottja (AAS) az akkreditált közösségi kollégiumtól; vagy
  • Teljesítette a "44 General Core" tanfolyamot, amely megfelel az általános oktatási / liberális tanulmányok követelményének egy North Carolina közösségi főiskolán.
Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019