Hivatalos Leírás

Iszlám Economics, Bank és pénzügy

B.Sc. az iszlám Economics, Bank és pénzügy (alapképzés IBE)

Az iszlám Online Egyetem bemutatja a világ első tandíj-mentes alapképzési szak iszlám banki és Gazdaságtudományi. Az ilyen mértékű megnyitja az ajtót, hogy egy esetleges karrier izgalmas, bővülő és hasznos területen, és egy lépcsőfok a további vizsgálatokhoz.

"Allah megengedte a kereskedelem és megtiltotta érdeke." (Korán, 2: 275) A mai világban elárasztott érdeklődés alapú tranzakciók, jogellenes banki szerződéseket és a beruházások szükségessége iszlám banki növekszik. Sok országban a közelmúltban látott egy nő a kereslet az iszlám banki szolgáltatások. Az elemzők arra számítanak, hogy a jelenlegi növekedési ütem, a következő 8-10 évben az iszlám banki hálózat az EAE megelőzi az hagyományos bankrendszer.

Munkalehetőségek az iszlám banki területen is emelkedik. Egy tanulmány szerint az AT Kearney, a világ egyik legnagyobb vezetési tanácsadó cégek, "akár 30.000 új iszlám banki munkahely lesz szükség az Öböl-államok a következő évtizedben." Míg a Közel-Keleten is kínál növekedési lehetőségeket is van nagy potenciál a növekedés olyan országokban, mint Indonézia, Banglades, India, és az országok az észak-afrikai és közép-ázsiai, amelyeknek jelentős muzulmán lakossággal.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Islamic Online University »

This course is On-line
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 12 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- tandíj ingyenes
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

márc. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date