Iszlám Economics, Bank és pénzügy

B.Sc. az iszlám Economics, Bank és pénzügy (alapképzés IBE)

Az iszlám Online Egyetem bemutatja a világ első tandíj-mentes alapképzési szak iszlám banki és Gazdaságtudományi. Az ilyen mértékű megnyitja az ajtót, hogy egy esetleges karrier izgalmas, bővülő és hasznos területen, és egy lépcsőfok a további vizsgálatokhoz.

"Allah megengedte a kereskedelem és megtiltotta érdeke." (Korán, 2: 275) A mai világban elárasztott érdeklődés alapú tranzakciók, jogellenes banki szerződéseket és a beruházások szükségessége iszlám banki növekszik. Sok országban a közelmúltban látott egy nő a kereslet az iszlám banki szolgáltatások. Az elemzők arra számítanak, hogy a jelenlegi növekedési ütem, a következő 8-10 évben az iszlám banki hálózat az EAE megelőzi az hagyományos bankrendszer.

Munkalehetőségek az iszlám banki területen is emelkedik. Egy tanulmány szerint az AT Kearney, a világ egyik legnagyobb vezetési tanácsadó cégek, "akár 30.000 új iszlám banki munkahely lesz szükség az Öböl-államok a következő évtizedben." Míg a Közel-Keleten is kínál növekedési lehetőségeket is van nagy potenciál a növekedés olyan országokban, mint Indonézia, Banglades, India, és az országok az észak-afrikai és közép-ázsiai, amelyeknek jelentős muzulmán lakossággal.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Islamic Online University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
4 - 12 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- tandíj ingyenes
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date