BA (Hons) Üzlet (Pénzügy) (Feltöltés)

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes egyetemi kitüntetést érjen el az üzleti (pénzügyek) területén, ha korábban már teljesített üzleti diplomát vagy azzal egyenértékű diplomát. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) az üzleti sikerhez elengedhetetlen pénzügyi irányítási eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy a meglévő kötelezettségvállalásai körül fejlessze pénzügyi készségeit. Ez a program felkészíti Önt a pénzügyi ismeretekkel, amelyek a következő lépések megtételéhez szükségesek az üzleti világban, és kiváló alapot nyújtanak a jövőbeli karrierjéhez.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerére. Ez a program kifejezetten a pénzügyi készségekre és ismeretekre összpontosított, amelyek segítenek a szervezeten belüli változások ösztönzésében és kezelésében.

Tanfolyam modulok

Kortárs menedzsment kérdések
A legfrissebb gondolkodásmód alkalmazásával ez a modul vizsgálja a vezetők mai problémáit, ideértve a fenntarthatóságot, az erkölcsi és etikai döntéseket, valamint a vállalati értékeket. Meg fogja szemlélni a változó világot, beleértve a globalizációt, a közösségeket, amelyekben élünk, és a gazdasági táj változásának módját.

Stratégiai vezetés
Ebben a modulban megtanulja, hogyan kell megtervezni az ütemtervet, hogy üzleti stratégiáját és technikáit széles körben alkalmazza a vállalkozás sikeréhez. Megvizsgálja az egyesüléseket és felvásárlásokat, a partnerekkel való együttműködést, a nemzeti és nemzetközi tervezést, valamint azt, hogy a szervezetek miként valósítják meg tervét a változások hatékony irányításával.

Saját és mások irányítása
Ez a modul folytatja a saját és mások támogatásának és fejlesztésének a témáját. Ismerje meg a stresszkezelési technikákat, a pozitív gondolkodást és az magabiztos fejlesztést, valamint a kreativitás és a döntéshozatal eszközeit. Mindent meg fog vizsgálni, a toborzástól a csapatmenedzsmentig.

Pénzügyi döntéshozatal
A finanszírozás megszerzésétől a rövid és hosszú távú költségvetési döntésekig megtanulhatja, hogyan kell megtervezni a különböző eredményeket, és fejleszti a készségeket a cég pénzügyi politikájának és kockázatkezelési stratégiáinak elemzésére és értelmezésére.

Kutatási módszerek és értekezés
Ez a végső modul lehetőséget ad arra, hogy a program olyan területére szakosodjon, amely a leginkább érdekli. A felügyelő oktatójával meghatározza az interdiszciplináris területet, amely a kutatási fokához kapcsolódik.

Ipari partnerségek

A BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) kurzusra jelentkezve lehetősége van a következő üzleti készségfejlesztési programokban való részvételre:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Hálózati Akadémia
Szerezzen igazi világot a mai legértékesebb műszaki készségekhez. Használjon valódi eszközöket, szoftvereket és szimulátorokat, hogy legalább 1 vagy 2 nagy igényű munkaterületen megszerezze a műszaki ismereteket.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Határozottan azt javasolnám Ardennek, mert önmagát tanulja meg kutatni és megoldani a problémákat, és szükség esetén biztonsági másolatot készít az oktatókról."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Németország

118147_klSkK5E0.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Úgy érzem, megtiszteltetés számomra, hogy tanulok, miközben dolgozom és egy családot hozok."

Laura Benson,
BA (Hons) Üzleti (Marketing)
Egyesült Királyság

Jogosultsági követelmények:

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • HND in Business vagy azzal egyenértékű, feltéve, hogy a korábbi tanulás összhangban van a funkcionális üzleti területek 5. szintjével (pénzügy, HRM, marketing, műveletek)
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).

Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

4500 £ (Egyesült Királyság

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb