BA (Hons) Üzleti

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Arden University online BA (Hons)

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy üzleti és jogi ismereteit a meglévő kötelezettségvállalásaiban fejlessze. Ez a program felajánlja Önt a megfelelő megértéshez, amely ahhoz szükséges, hogy az üzleti vezetés eszközévé váljon, és segíthessen abban, hogy közelebb kerüljön a karrier céljaihoz.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerére. Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy segítsen inspirálni és kezelni a vállalaton belüli változásokat, különös tekintettel az Egyesült Királyság jogára és a jogrendszerre.

Tanfolyam modulok

4. szint

Interdiszciplináris tanulmányi készségek
Fejlessze tanulói készségeit, és vizsgálja meg a problémákat különböző szemszögből. Az online tudományos közösség és a programhoz szükséges kulcsfontosságú ismeretek bevezetése után javítják a munkaadók által igényelt személyes készségeket.

Az üzleti környezet megértése
Keresse meg az üzleti struktúrát és az érdekelt felek felelősségét. E modul segítségével megismerheti az olyan üzleti alapfogalmakat, mint a kínálat és a kereslet, a verseny, a piacok és a kormányzati hatások.

Angol jogrendszer
Ismerje meg az esetjog és a jogalkotás közötti különbségeket, és elemezze a Parlament és a jogrendszer együttes működését. Fejleszteni fogja a jogi szókincsét is azért, hogy megértse az angliai és walesi igazságszolgáltatást, a felhatalmazáson alapuló jogszabályokat és a jogi kategóriákat.

Szerződési jog
Ebben a modulban elkezdi megismerni az angol szerződésjog elemeit, és azt, hogy miként alakult meg manapság. Fejleszteni fogja a szerződéses alapelvek alkalmazásának készségét a jogi problémák megoldásához.

A marketing alapelvei
Ez a modul az alapvető meghatározásokkal kezdődik, amelyeket követően megtanulja elemezni a vállalkozásokat és a szélesebb piacokat. Megtanulja a piacok szegmensekre bontását és dinamikus marketing eszközöket alkalmazni a marketingstratégiájához.

Emberek szervezetekben
A sikeres szervezetek tudják, hogyan kell vezetni és motiválni munkatársaikat, és ez a modul azokat a dolgokat tárja fel, amelyek az embereket beiktatják. Megtudhatja, hogy a csapatok hogyan működnek a legjobban, és hogyan lehet hatékonyan kezelni a változásokat.

5. szint

Kutatási etika működésben
Ez a modul lehetőséget ad arra, hogy bemutassa képességeit egy saját tervezési alkotásán keresztül. Meg fogja határozni a módszertant, fejleszteni fogja a készségeket, és figyelembe veszi az elvégzett munka etikai kérdéseit. Később ezt beépíti gyakorlati módon, ahogy a végső projekt előkészítésén dolgozik.

Az egész kultúra kezelése
A globális üzlet megköveteli, hogy vegye figyelembe a nemzeti kultúrákat. Ez a modul megkérdezi, hogy termékeink hogyan fognak működni a különböző piacokon, hogyan lehet megkönnyíteni a multikulturális munkaerőt, és a modern üzleti élet szempontjából kritikus kérdésekről.

Tort 1-es törvény - A gondatlanság büntetése
A Tort néven ismert széles körű jogi területen a legnagyobb alkotóelemet „gondatlanságnak” nevezik. Megvizsgálja, hogy mely felelősségek tartoznak az egyénekre vagy szervezetekre, és milyen következményekkel jár a mulasztás.

A 2. kínzástörvény - szárazföldi és egyéb kínzások
Ebben a második Tort modulban olyan témákat fog foglalni, mint például a bűncselekmény, az kellemetlenségek és a rágalmazás. Ezeket a szabályokat alkalmazva a valós problémákra, ez a modul fejleszti a képességét a törvényszegések kezelésére és az emberek kockázat elleni védelmére.

Európai uniós jog
Senki sem tudja, hogyan változnak az Egyesült Királyság és az EU közötti kapcsolatok az elkövetkező években, bár az európai törvénynek jelentős hatása volt az Egyesült Királyságban. Ezt egyik napról a másikra nem lehet megsemmisíteni, és az elkövetkező néhány évben meg kell érteni az uniós jogot.

Vállalkozás

6. szint

Társasági jog
Fedezze fel a modern társasági jog alapjait, és fontolja meg, hogy a legfontosabb elméletek és gyakorlatok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A modern vállalkozás előtt álló néhány kortárs etikai kérdés megvizsgálásával lehetősége lesz gyakorlati tapasztalatokat szerezni, és megalapítja saját „modelljét” a téma felfedezéséhez.

Foglalkoztatási törvény
Ez a modul a munkavállalók, a munkáltatók, a szakszervezetek, a kormány és az EU közötti kényes egyensúlyt vizsgálja. Felfedezi a munkavállalók jogait, a globális visszaesést, a munkavállalók és a gyermekek védelmét, és rengeteg átruházható készséget épít fel a munkahelyre.

Kortárs menedzsment kérdések
A legfrissebb gondolkodásmód alkalmazásával ez a modul vizsgálja a vezetők mai problémáit, ideértve a fenntarthatóságot, az erkölcsi és etikai döntéseket, valamint a vállalati értékeket. Meg fogja szemlélni a változó világot, beleértve a globalizációt, a közösségeket, amelyekben élünk, és a gazdasági táj változásának módját.

Nemzetközi vezetőség
Fedezze fel, hogyan működnek a nemzetközi vállalatok a csapatokkal szerte a világon. Tanulja meg a kulturális különbségekkel küzdő távoli csapatok kezelését a leghatékonyabb technikákkal.

Kutatási tervezés

Ipari partnerségek

Amikor beiratkozik a BA (Hons) üzletbe

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Hálózati Akadémia
Szerezzen igazi világot a mai legértékesebb műszaki készségekhez. Használjon valódi eszközöket, szoftvereket és szimulátorokat, hogy legalább 1 vagy 2 nagy igényű munkaterületen megszerezze a műszaki ismereteket.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Határozottan azt javasolnám Ardennek, mert önmagát tanulja meg kutatni és megoldani a problémákat, és szükség esetén biztonsági másolatot készít az oktatókról."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Németország

118147_klSkK5E0.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Úgy érzem, megtiszteltetés számomra, hogy tanulok, miközben dolgozom és egy családot hozok."

Laura Benson,
BA (Hons) Üzleti (Marketing)
Egyesült Királyság

Jogosultsági követelmények:

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • A GCE A-szintű vagy azzal egyenértékű két témája, plusz a C vagy annál magasabb fokozatú három tárgy, GCSE szinten vagy azzal egyenértékű szinten; VAGY
  • Befejezett egy elismert hozzáférési program vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).

Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

13 500 £ (Egyesült Királyság

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb