BA (Hons) Üzletvezetés és menedzsment

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

BA (Hons) Üzletvezetés és menedzsment

Üzleti és menedzsment Bachelors diploma online lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék a tudás, készségek és megértése stratégiai és nemzetközi dimenziói az üzleti és menedzsment. A kurzus biztosítja Önnek a szükséges szakértelmet, hogy kritikusan értékelje az üzleti modelleket és koncepciókat, és alkalmazza azokat a valós helyzetekben.

Miért kellene ezt a témát tanulmányozni?

A BA (Hons) üzleti és menedzsment szakosodott munkatársai felkészítik Önt a piacok, az ügyfelek viselkedése, a vállalati stratégia és a projektmenedzsment ismereteinek fejlesztésére. Lehetőségek vannak a magán-, a közszférában és az önkéntes szektorban dolgozó munkáltatókkal, nem is beszélve a saját üzletmenet lehetőségéről. Ha már dolgozik az Ön által kiválasztott területen, és szeretné fejleszteni karrierjét, a kurzus olyan rugalmas opciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy üzleti tanulmányok területére szakosodjanak, például marketingkommunikációval vagy üzleti finanszírozással.

Tanítási módszerek és stílus

A hagyományos egyetemi környezetektől eltérően az on-line kurzusaink virtuális tanulási környezetet használnak. A rendszer célja, hogy nyomon kövesse és kezelje a tanulási folyamatot valós időben, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagokhoz bárhová is.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. A tanulmány teljes egészében online és a tanulmányi program illeszkedik munkájához és személyes elkötelezettségeihez.

Ön az Ön üzleti és menedzsment kurzusán keresztül támogatja egy dedikált diák tanácsadó, és lehetősége van arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárával.

Az értékelés módszerei

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az üzleti és vezetői feladatok a valós munkahelyi tapasztalaton alapulnak, és folyamatosan értékelik az oktatók.

A program kezdetétől mindig tudatában lesz az aktuális ideiglenes besorolási fokozatának, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a jelenlegi tanulmányi módszerek sikerét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

  • világosan mutatja a jeleket az osztályozási könyveiben, amelyet bármikor megtekinthet, ha bejelentkezik a tanulási platformra;
  • a munkavégzés gyors felfordulása annak felmérése érdekében, hogy az Ön besorolási könyve mindig naprakész;
  • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról;
  • biztosítja, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a diák tanácsadójával;
  • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában.

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Csakúgy, mint az a tény, hogy minden munkát gyakran értékelnek, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére. A Bachelor's degree in Business and Management sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen az Essex-i Egyetemen, a Colchester Campus-on.

Karrier célállomások

Az üzleti és menedzsment fokozatot felkészíti a széles körű készségek, így nagyra értékelik a munkáltatók a különböző iparágakban és szakmákban.

A mélyreható megértés, hogy a hallgatók tanulmányaikat elsajátították, olyan területekhez vezetett, mint a tanácsadás, az emberi erőforrás menedzsment, a műveletek kezelése, a marketing, a pénzügy és a számvitel, valamint az általános menedzsment.

Belépési követelmények

Olyan rugalmas belépési követelményekkel rendelkezünk, amelyek mind az egyetemi, mind a munkaalapú tapasztalataikat, valamint a tanfolyam motivációját vizsgálják. Két bejárati út van a BA (Hons) üzleti és menedzsment szakra:

1 - Tudományos belépési útvonal

Annak érdekében, hogy kielégítsük a BA (Hons) üzleti és menedzsment szakos hallgatók számára az Academic Entry Route követelményeit, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

  • Két A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
  • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
  • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

2 - Munkahelyi út

Elismerjük, hogy sokféle módon szerezhet szaktudást, és az előzetes tudományos teljesítmény nem az egyetlen mutatója a pályázó képességeinek. Ezért, ha nem felel meg a fenti minimum tudományos normáknak, még mindig jogosult a munkatapasztalatunkon való részvételre.

A pályázatát egyéni alapon kell figyelembe venni, figyelembe véve a tanfolyam, a korábbi munkatapasztalat és egyéb releváns képesítések motivációját, amely bizonyítja a program sikeres befejezésének képességét.

Az ezen az útvonalon beiratkozott hallgatók számára lehetővé kell tenni, hogy elindítsák a tanfolyamot, és megvizsgálják, hogy az első három hét során megfelelő-e nekik. Minden pályázónak át kell adnia az első megbízást ezen idő alatt annak érdekében, hogy folytassa tanulmányait.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb