BA (Hons) üzleti (pénzügy) (CMI)

Általános információk

Program leírás

Coronavírus (Covid-19) frissítések:

Jelenlegi felvételünk nyitva van. Folytatjuk a zavartalan tanulási élményt az összes kurzusunk során. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező távoktatási szakemberek vagyunk az oktatás online közvetítésében.

Tanfolyam áttekintése

Ez a program lefedi a pénzgazdálkodás fő eszközeit és elméleteit, és azt, hogyan lehet azokat a valós helyzetekben alkalmazni. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) fejleszti pénzügyi irányítási készségeit, amelyek központi szerepet játszanak az üzleti siker elérésében, felkészítve a következő szakmai lépésekre. A program Chartered Management Institute (CMI) akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomások 5. szintű diplomát kapnak a vezetés és menedzsment területén, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi, hogy a meglévő kötelezettségvállalásai körül fejlessze pénzügyi készségeit. Ez a program biztosítja a pénzügyi ismereteket, amelyek a következő lépések megtételéhez szükségesek az üzleti világban, és segítséget nyújtanak számos szervezet számára.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerére. Ez a program kifejezetten a pénzügyi készségekre és ismeretekre összpontosított, amelyek segítenek a szervezeten belüli változások ösztönzésében és kezelésében.

Tanfolyam modulok

4. szint

Személyes és vezetési készségek fejlesztése
Nagyszerű vezetési képességekre lesz szüksége, akár multinacionális vállalatban, akár mikrovállalkozásban dolgozik. A saját személyes menedzsmentjétől kezdve a csapatmenedzsmentig fog dolgozni, majd megtanulja alkalmazni a motiváció, konfliktuskezelés és felhatalmazás elméleteit nagyobb szervezetekben.

Az üzleti környezet megértése
Keresse meg az üzleti struktúrát és az érdekelt felek felelősségét. E modul segítségével megismerheti az olyan üzleti alapfogalmakat, mint a kínálat és a kereslet, a verseny, a piacok és a kormányzati hatások.

A marketing alapelvei
Ez a modul az alapvető meghatározásokkal kezdődik, amelyeket követően megtanulja elemezni a vállalkozásokat és a szélesebb piacokat. Megtanulja a piacok szegmensekre bontását is, és dinamikus marketing eszközöket alkalmaz a marketing stratégiájához.

Bevezetés a pénzügyekbe
A pénzügyi ismeretek alapvető ismerete nagy előnye, és ez a modul végigvezeti Önt arról, hogy a vállalatok hogyan kezelik könyveiket, elkészítik a számlákat és tájékoztatják az üzleti döntéseket. Jobban fel lesz készülve, hogy hatással legyen a szervezetére.

Emberek szervezetekben
A sikeres szervezetek tudják, hogyan kell vezetni és motiválni munkatársaikat, és ez a modul azokat a dolgokat tárja fel, amelyek az embereket beiktatják. Megtudhatja, hogyan működnek a csapatok a legjobban, és hogyan lehet hatékonyan kezelni a változásokat.

Vezetői számvitel
Ez a modul segít megismerni a lejátszott számokat, és olyan kifejezéseket használhat, mint például a tevékenységalapú költségek (ABC), az abszorpciós költségek és a marginális költségek. Megtanulja, hogy a számok az Ön számára működjenek, és okos döntéseket hozzon számviteli technikákkal, például kiegyensúlyozott eredménykártyákkal.

5. szint

Az egész kultúra kezelése
A globális üzlet megköveteli, hogy vegye figyelembe a nemzeti kultúrákat. Ez a modul megkérdezi, hogy termékeink hogyan fognak működni a különböző piacokon, hogyan lehet megkönnyíteni a multikulturális munkaerőt, és a modern üzleti élet szempontjából kritikus kérdésekről.

Üzleti folyamatok
Munkamódját úgy kell megtervezni és kezelni, hogy a legtöbb időt és pénzt meghozza. Ebben a modulban olyan kérdéseket fog megvizsgálni, mint például a benchmarking, az ellátási lánc menedzsmentje, és hogy egy projekt sikeres volt-e.

Vállalkozás és vállalkozói készség
A vállalkozók minden szintjén bizonyos eszközökre és technikákra van szükségük a fejlődéshez. Ez a modul az előrehaladásról szól a nagyvállalatokban, a kezdeti innovációtól a korai növekedésig és azon túl.

Üzleti elemzés
A különbség a siker és a kudarc között az, ahogyan a szervezetek hatalmas mennyiségű adatot termelnek. Ez a modul az adatok megkeresésére, kibontására, az adatokkal való elemzésre, elemzésre és értelmezésre, valamint a saját adatgyűjtési projekt megtervezéséhez szükséges készségek fejlesztésére irányul.

Pénzügyi jelentés
Ez a modul bemutatja a számlakészítést, valamint a használt nemzeti és nemzetközi formátumokat. Megtanulja mélyebben belemerülni a számokba, értelmezni, amit a számok valóban mondanak, és ezeket az eredményeket jelentheti több érdekelt fél számára.

Pénzügyi ellenőrzés
A külső ellenőrzések az üzleti valóságot képviselik, és megmutatják, hogy a beszámolók megfelelő-e; a belső ellenőrzések biztosítják az ellenőrző rendszerek megfelelő működését és az üzleti erőforrások védelmét. Ebben a modulban megtudhatja, melyik melyik és miért.

6. szint

Kortárs menedzsment kérdések
A legfrissebb gondolkodásmód alkalmazásával ez a modul vizsgálja a vezetők mai problémáit, ideértve a fenntarthatóságot, az erkölcsi és etikai döntéseket, valamint a vállalati értékeket. Meg fogja szemlélni a változó világot, beleértve a globalizációt, a közösségeket, amelyekben élünk, és a gazdasági táj változásának módját.

Stratégiai vezetés
Tanulja meg, hogyan kell megtervezni az ütemtervet, hogy vállalkozása sikeres legyen ebben a modulban, számos stratégiai elmélet és technika alkalmazásával. Megvizsgálja az egyesüléseket és felvásárlásokat, a partnerekkel való együttműködést, a nemzeti és nemzetközi tervezést, valamint azt, hogy a szervezetek miként valósítják meg tervét a változások hatékony irányításával.

Saját és mások irányítása
Ez a modul folytatja a saját és mások támogatásának és fejlesztésének a témáját. Ismerje meg a stresszkezelési technikákat, a pozitív gondolkodást és az magabiztos fejlesztést, valamint a kreativitás és a döntéshozatal eszközeit. Mindent meg fog vizsgálni, a toborzástól a csapatmenedzsmentig.

Pénzügyi döntéshozatal
A finanszírozás megszerzésétől a rövid és hosszú távú költségvetési döntésekig megtanulhatja, hogyan kell megtervezni a különböző eredményeket, és fejleszti a készségeket a cég pénzügyi politikájának és kockázatkezelési stratégiáinak elemzésére és értelmezésére.

Kutatási módszerek és értekezés
A felügyelő oktatójával meghatározza az interdiszciplináris területet, amely a kutatási fokához kapcsolódik, megadva a lehetőséget arra, hogy szakosodjon a program olyan területére, amely a leginkább érdekli.

Ipari partnerségek

A BA (Hons) Business (Finance) (CMI) kurzusra beiratkozva lehetősége van a következő üzleti készségfejlesztési programokban való részvételre:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Hálózati Akadémia
Szerezzen igazi világot a mai legértékesebb műszaki készségekhez. Használjon valódi eszközöket, szoftvereket és szimulátorokat, hogy legalább 1 vagy 2 nagy igényű munkaterületen megszerezze a műszaki ismereteket.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Határozottan azt javasolnám Ardennek, mert önmagát tanulja meg kutatni és megoldani a problémákat, és szükség esetén biztonsági másolatot készít az oktatókról."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Németország

118147_klSkK5E0.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Úgy érzem, megtiszteltetés számomra, hogy tanulok, miközben dolgozom és egy családot hozok."

Laura Benson,
BA (Hons) Üzleti (Marketing)
Egyesült Királyság

Jogosultsági követelmények:

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • A GCE A-szintű vagy azzal egyenértékű két témája, plusz a C vagy annál magasabb fokozatú három téma GCSE szinten vagy azzal egyenértékű OR alatt
  • Befejezett egy elismert hozzáférési program vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).

Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

13 500 £ (Egyesült Királyság és EU), 13 150 £ (nemzetközi)

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb