BA (Hons) Üzleti (HRM) (Top Up)

Általános információk

Program leírás

Coronavírus (Covid-19) frissítések:

Jelenlegi felvételünk nyitva van. Folytatjuk a zavartalan tanulási élményt az összes kurzusunk során. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező távoktatási szakemberek vagyunk az oktatás online közvetítésében.

Tanfolyam áttekintése

Ez a Top-Up lehetővé teszi, hogy teljes üzleti egyetemi diplomát érjen el az üzleti életben (HRM), ha korábban már teljesített üzleti diplomát vagy azzal egyenértékű diplomát. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) az eszközök és elméletek széles körű megértését fogja fejleszteni a sikeres emberi erőforrás menedzsment szempontjából.

Az Arden rugalmas tanulmányi módja lehetővé teszi HR képességeinek és ismereteinek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a pénzügyi ismeretekre, amelyek szükségesek a következő lépések megtételéhez az üzleti világban, és kitűnő alapot biztosít Önnek a jövőbeli karrierjéhez.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerre. Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy különös figyelmet fordít az alkalmazottak és a személyzet menedzsment képességeire, amelyek segítenek ösztönözni és irányítani a változásokat a szervezeten belül.

Tanfolyam modulok

Kortárs menedzsment kérdések
A legfrissebb gondolkodásmód alkalmazásával ez a modul vizsgálja a vezetők mai problémáit, ideértve a fenntarthatóságot, az erkölcsi és etikai döntéseket, valamint a vállalati értékeket. Meg fogja szemlélni a változó világot, beleértve a globalizációt, a közösségeket, amelyekben élünk, és a gazdasági táj változásának módját.

Stratégiai vezetés
Tanulja meg, hogyan kell megtervezni az ütemtervet, hogy az üzleti vállalkozás sikeres legyen ebben a modulban, számos stratégiai elmélet és technika alkalmazásával. Megvizsgálja az egyesüléseket és felvásárlásokat, a partnerekkel való együttműködést, a nemzeti és nemzetközi tervezést, valamint azt, hogy a szervezetek miként valósítják meg tervét a változások hatékony irányításával.

Saját és mások irányítása
Ez a modul folytatja a saját és mások támogatásának és fejlesztésének a témáját. Ismerje meg a stresszkezelési technikákat, a pozitív gondolkodást és az magabiztos fejlesztést, valamint a kreativitás és a döntéshozatal eszközeit. Mindent meg fog vizsgálni, a toborzástól a csapatmenedzsmentig.

Stratégiai kérdések az EEM-ben
Ismerkedjen meg azokkal az üzleti tendenciákkal, amelyek befolyásolják a HR menedzsmentet mind hazai, mind nemzetközi szinten. Ebben a modulban érzelmi és esztétikai munkával, esélyegyenlőséggel, sokszínűséggel és etikával fog találkozni.

Kutatási módszerek és értekezés
A felügyelő oktatójával meghatározza az interdiszciplináris területet, amely a kutatási fokához kapcsolódik, megadva a lehetőséget arra, hogy szakosodjon a program olyan területére, amely a leginkább érdekli.

Ipari partnerségek

A BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kurzusra jelentkezve lehetősége van a következő üzleti készségfejlesztési programokban való részvételre:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Hálózati Akadémia
Szerezzen igazi világot a mai legértékesebb műszaki készségekhez. Használjon valódi eszközöket, szoftvereket és szimulátorokat, hogy legalább 1 vagy 2 nagy igényű munkaterületen megszerezze a műszaki ismereteket.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Határozottan azt javasolnám Ardennek, mert önmagát tanulja meg kutatni és megoldani a problémákat, és szükség esetén biztonsági másolatot készít az oktatókról."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Németország

118147_klSkK5E0.png

"A távoktatás rengeteg rugalmasságot adott nekem, ami elengedhetetlen volt. Úgy érzem, megtiszteltetés számomra, hogy tanulok, miközben dolgozom és egy családot hozok."

Laura Benson,
BA (Hons) Üzleti (Marketing)
Egyesült Királyság

Jogosultsági követelmények:

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • HND az üzleti életben, vagy azzal egyenértékű, előzetes tanulással, összhangban a funkcionális terület 5. szintjével (pénzügy, HRM, marketing, műveletek)
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).

Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

4500 £ (Egyesült Királyság és EU), 4 384 £ (nemzetközi)

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb