Hivatalos Leírás

összefoglalás

Ez az egyedülálló BA (Hons) Interior Design Open Degree hangsúlyt fektet a pozitív átalakítására attitűdök és előítéletek a belsőépítészet. Úgy tervezték, hogy előmozdítsa az ambíciót és a kreativitást, hogy a diákok térbeli álmodozókká válhassanak, építészmérnökökként és belső interaktív játékossá váljanak.

A fokozat áttekintése

A BA (Hons) belsőépítészet ösztönözni fogja a tanulókat arra, hogy új és innovatív térbeli foglalkozásokat hajtsanak végre és javasoljanak, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy digitális és analóg szoftvereket és technikákat használva szabadon kifejthessék saját egyedi design-identitásaikat. A kurzus ösztönzi a diákokat, hogy kreatívan tárják fel és támadják meg a tér fogalmát és használatát, miközben fokozatosan bemutatják őket a belsőépítészet műszaki, gyakorlati és szakmai készségeihez. A hallgatók megkérdőjelezik mind a fizikai, mind a láthatatlan, a folyamatvezérelt kutatások és kísérletek szigorú módszereit, a képzeletbeli és jól megvalósított tervek alapját.

A diploma célja

  • A nyitott és rugalmas tanulás révén szélesíteni kell a belsőépítészeti oktatáshoz való hozzáférést.
  • Intellektuálisan ösztönző program biztosítása magas színvonalú tanulmányi program és oktatói támogatás alapján.
  • Fejleszteni a diákok kreatív képességeit és képesek szintézni, tükrözni, válaszolni, alkalmazni és szimulálni a megállapításokat.
  • Annak biztosítása érdekében, hogy a diákok magas szintű képességeket fejlesszenek ki a 2D-ben
  • Fejleszteni a diákok kritikai megértését az elméleti és fogalmi kérdések központi elemei a belsőépítészeti gyakorlat és a társadalmi, történelmi és kulturális környezetben, amelyben gyakorolják.
  • A magas színvonalú etikai és szakmai normák előmozdítása, valamint a belsőépítészettel kapcsolatos felelősség és fejlődés ismerete.
  • Olyan önálló tanulók kifejlesztése, akik szellemi és gyakorlati készségeket tudnak alkalmazni a lakhatás egy kiválasztott területén, amely megfelel a foglalkoztatásnak, a továbbtanulásnak vagy az egész életen át tartó tanulásnak.
  • Olyan környezet megteremtése, amelyben a hallgatónak lehetősége van arra, hogy mind a vizuálisan, mind az intellektuálisan megváltoztassa nézeteit a világról és kölcsönhatásáról.

A kreatív szektor 1,9 millió embert foglalkoztat egyedül az Egyesült Királyságban.

Az OCA BA (Hons) belsőépítészeti végzettségének tanulmányozásával elkezdheti karrierjét a kreatív iparágakban részmunkaidőben vagy gyakornoki képzésben, miközben egyszerre szerezheti meg egyetemi képesítését.

A diploma megszerzése a belsőépítészetben számos területen előkészíti a karriert. A széleskörű gyakorlati és elméleti ismeretek révén, amelyeket a tanulmányai során szerzett, akkor nemcsak a belső dizájn terén, hanem számos iparágban és ágazatban is jól alkalmazható lesz. Csakúgy, mint a karrier a belsőépítész, akkor a karrier, mint a tanár, előadó, kurátor, művészeti szerkesztő vagy tanácsadó, többek között, nyitott az Ön számára.

Az OCA gyakorlati munkára helyezett hangsúlyának köszönhetően jelentős munkaerő-portfoliót fogsz magaddal vinni a potenciális munkáltatókkal, és ha úgy döntesz, hogy blogodat tanítod tanulási útjaid során a tanulmányai során, akkor már rendelkezel gazdag online jelenléted amely hasznos eszköz lehet a jövőbeli munka előmozdításában a világ számára. További információért az OCA BA (Hons) belsőépítészmérnöki végzettséggel kapcsolatos karrierjeiről a Prospects.ac.uk címen olvashat.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus The Open College of the Arts »

Utoljára frissítve October 3, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date