összefoglalás

A program lehetővé teszi számodra, hogy többféle irodalmi formában, például az életírásban, a költészetben, a szkriptírásban, a kisjátékfilmekben és a gyermekek írásában szerzett tapasztalatokat szerezzen, valamint fejlessze kritikus értelmezését az elméleti és fogalmi kérdésekről, amelyek központi szerepet játszanak a írás.

A fokozat áttekintése

Az OCA BA (Hons) Kreatív író szak program érzékeny arra a tényre, hogy a hallgatók beiratkoznak a különböző szintű írás szakértelemre. Néhányan újoncok lesznek, akiknek ez az első komoly forgatókönyv a kreatív írásokhoz, és a publikált művek írójává akar válni; mások mögött már szerepelnek a közzétett munkacsoportok. Bármi is van velük a saját diplomájukhoz, az OCA-n való tanulás strukturált és támogató kontextust biztosít majd, amelyen belül megalapozhatják íróképzésüket, és munkájukhoz oktatási érvényesítést szerezhetnek. A 6. szint egységet arra tervezték, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy egy nagyszabású kreatív projektre összpontosítson. A termelés felé való fejlődését a tutor-hallgatói kapcsolat mentori modellje segíti elő; a diákok választhatják az oktatójukat ezen a szinten, kiválasztva azt a konkrét személyt, akinek a szaktudása a legjobban illeszkedik a tervezett munka jellegéhez.

Ismerkedjen meg a tutorokkal: Joanna Ezekiel a Vimeo Művészeti Főiskolán.

A diploma célja

  • Gondoskodjon arról, hogy a diákok tapasztalatokat szerezzenek a különböző irodalmi formákban és műfajokban való írásban, mint kézművesnek és környezetünk és tapasztalatunk felfedezésének eszközeként.
  • Jó minőségű tanulmányi anyagokon alapuló, intellektuálisan ösztönző programot biztosítsunk, és támogatjuk az oktatókkal folytatott együttműködést - mindannyian, csakúgy, mint tapasztalt és jól képzett tanárok, maguk is aktívan részt vesznek az írásban.
  • Fejlessze a diákok kreatív képességeit és értelmezési és alkalmazási képességét.
  • Fejlessze a diákok megértését számos kulcsfontosságú kérdés a kreatív írás és elősegítik betekintést a módját, ahogy a társadalmi, történelmi és kulturális tényezők hatással írók és írás. Ösztönözni kell a tanulókat, hogy értékeljék az olvasás és írás közti bensőséges kapcsolatot, és olvassanak széles körben és mélyen - különösen azokban a műfajokban, amelyekben írnak.
  • Olyan környezetet biztosítson, amely kihívja a tanulókat, hogy gondolkodjanak saját és mások írásaiban, és ezáltal megnyitja a kreatív gyakorlat megváltoztatásának lehetőségét.
  • Olyan hatékony írói gyakorlatokat kell kifejleszteni, akik saját tudatosságot, analitikus és kommunikációs készségeket mutatnak, és nagyfokú gondolkodást mutatnak.
  • Olyan önálló tanulók kifejlesztése, akik szellemi és gyakorlati készségeket tudnak alkalmazni a foglalkoztatáshoz szükséges írásos kommunikáció egy kiválasztott területén, hogy megjelentetett művet, továbbtanulmányt vagy egész életen át tartó tanulást írjanak.

A kreatív szektor 1,9 millió embert foglalkoztat egyedül az Egyesült Királyságban.

Az OCA BA (Hons) kreatív írásmód tanulmányozásával kezdődhet a karriered kreatív iparágakban részmunkaidős vagy gyakornoki képzéssel, miközben egyszerre szerez egyetemi végzettségét. A kreatív írásmérés tanulmányozását általában azzal a céllal végzik, hogy a közzétett munka írójává váljon. Az ilyen kötelezettségvállalás hosszú folyamat lehet, és ezért általában már alkalmazott. A kreatív írói diplomák készítésének végcélja, valamint a szerkesztés, a műszaki írás és a kiadói szektorban történő foglalkoztatásra való felkészülés is előkészíti Önt.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus The Open College of the Arts »

Utoljára frissítve October 3, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
aug. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date