Hivatalos Leírás

összefoglalás

Az OCA BA (Hons) kreatív művészet fokozata izgalmas lehetőséget nyújt Önnek, ha több kreatív művészeti gyakorlatra vágyik. Ez az Open Degree program lehetővé teszi, hogy az OCA-n keresztül elérhető távoktatási kurzusok teljes skálájából választhasson, amely ötvözi a művészet, a kreatív írás, a művészettörténet, a grafika, a szobrászat, a zene, a grafika, az illusztráció, a könyvtervezés és a fotózás tanulmányozását. Kombinálhatja a leginkább érdekes médiát, pl. Költészetet és zenét tanulhat, vagy a kreatív írás, illusztráció illusztráció mellett fotózás.

A fokozat áttekintése

A Creative Arts Open Degree egyedülálló lehetőséget nyújt az OCA hallgatók számára, hogy teljesítsék kreatív potenciáljukat, ha két tudományágat alaposan áttanulmányoznak. Egy új hatfokozatú program kifejlesztése ennek a fokozatnak valóban lehetőséget nyújt arra, hogy két különböző tudományág összevonásával képes legyen nőni, létrehozni egy végső munkát, kontextualizálni ezt a munkát és megismerni a szakmai gyakorlatot.

A diploma célja

  • A kreatív művészetek oktatáshoz való hozzáférésének bővítése az egyetemi szinten az Open és a Flexible Learning révén.
  • Gondoskodjon arról, hogy a hallgatók minden egyes kiválasztott tudományágban megkapják a technikai készségeket, és szilárd alapot nyújtsanak a továbbfejlesztéshez.
  • Intellektuálisan ösztönző interdiszciplináris tanulmányi program nyújtása magas színvonalú tananyag és oktatói támogatás alapján.
  • Fejleszteni a diákok kreatív képességeit és azok értelmezési és alkalmazási képességét.
  • Fejlesszük a hallgatók kritikai megértését az elméleti és fogalmi kérdésekre, amelyek központi szerepet játszanak a kreatív művészet gyakorlatában és a társadalmi, történelmi és kulturális környezetben, amelyben gyakorolják.
  • Olyan környezet megteremtése, amelyben a hallgatónak lehetősége van arra, hogy mind a művészi, mind az intellektuális módon megváltoztassa nézeteit a világról és kölcsönhatásáról.
  • A magas szintű etikai és szakmai normák előmozdítása és a kreatív művészetek területén meglévő és új fejlesztések által kínált lehetőségek felismerése az alkalmazási területek kibővítésére.
  • Olyan autonóm tanulók kifejlesztése, akik szellemi és gyakorlati készségeket tudnak alkalmazni a kortárs kreatív művészeti tevékenységek egy kiválasztott területén, amely megfelel a foglalkoztatásnak, a továbbtanulásnak vagy az egész életen át tartó tanulásnak.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus The Open College of the Arts »

Utoljára frissítve October 3, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date