BA (Hons) a kreatív művészetekben

The Open College of the Arts

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA (Hons) a kreatív művészetekben

The Open College of the Arts

összefoglalás

Az OCA BA (Hons) kreatív művészet fokozata izgalmas lehetőséget nyújt Önnek, ha több kreatív művészeti gyakorlatra vágyik. Ez az Open Degree program lehetővé teszi, hogy az OCA-n keresztül elérhető távoktatási kurzusok teljes skálájából választhasson, amely ötvözi a művészet, a kreatív írás, a művészettörténet, a grafika, a szobrászat, a zene, a grafika, az illusztráció, a könyvtervezés és a fotózás tanulmányozását. Kombinálhatja a leginkább érdekes médiát, pl. Költészetet és zenét tanulhat, vagy a kreatív írás, illusztráció illusztráció mellett fotózás.

A fokozat áttekintése

A Creative Arts Open Degree egyedülálló lehetőséget nyújt az OCA hallgatók számára, hogy teljesítsék kreatív potenciáljukat, ha két tudományágat alaposan áttanulmányoznak. Egy új hatfokozatú program kifejlesztése ennek a fokozatnak valóban lehetőséget nyújt arra, hogy két különböző tudományág összevonásával képes legyen nőni, létrehozni egy végső munkát, kontextualizálni ezt a munkát és megismerni a szakmai gyakorlatot.

A diploma célja

  • A kreatív művészetek oktatáshoz való hozzáférésének bővítése az egyetemi szinten az Open és a Flexible Learning révén.
  • Gondoskodjon arról, hogy a hallgatók minden egyes kiválasztott tudományágban megkapják a technikai készségeket, és szilárd alapot nyújtsanak a továbbfejlesztéshez.
  • Intellektuálisan ösztönző interdiszciplináris tanulmányi program nyújtása magas színvonalú tananyag és oktatói támogatás alapján.
  • Fejleszteni a diákok kreatív képességeit és azok értelmezési és alkalmazási képességét.
  • Fejlesszük a hallgatók kritikai megértését az elméleti és fogalmi kérdésekre, amelyek központi szerepet játszanak a kreatív művészet gyakorlatában és a társadalmi, történelmi és kulturális környezetben, amelyben gyakorolják.
  • Olyan környezet megteremtése, amelyben a hallgatónak lehetősége van arra, hogy mind a művészi, mind az intellektuális módon megváltoztassa nézeteit a világról és kölcsönhatásáról.
  • A magas szintű etikai és szakmai normák előmozdítása és a kreatív művészetek területén meglévő és új fejlesztések által kínált lehetőségek felismerése az alkalmazási területek kibővítésére.
  • Olyan autonóm tanulók kifejlesztése, akik szellemi és gyakorlati készségeket tudnak alkalmazni a kortárs kreatív művészeti tevékenységek egy kiválasztott területén, amely megfelel a foglalkoztatásnak, a továbbtanulásnak vagy az egész életen át tartó tanulásnak.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Locations
Egyesült Királyság - Barnsley, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Barnsley, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt