Hivatalos Leírás

összefoglalás

Nyitott tanulásunkkal az OCA vizuális kommunikációs fokozata (grafikai tervezés és illusztráció tanfolyamok) valóban alternatívája a hagyományos campus alapú tanulásnak. Az inspiráló kurzusaink lehetővé teszik, hogy saját tempójában, a saját idejében és bármikor tanuljanak.

A fokozat áttekintése

A BA (Hons) Vizuális kommunikációs tanfolyam elérhető távoktatási tapasztalat, amelyen keresztül a diákokat arra ösztönzik, hogy fejlesszék a vizuális kutatás érzését, bővítsék látókörüket, és kezdjék saját kreatív hangjukat saját gyakorlatukon belül megtalálni. A kurzus olyan interdiszciplináris megközelítést biztosít, amelyen keresztül a diákok választhatnak és feltárhatnak olyan témák széles skáláját, amelyek a grafikai tervezésben, illusztrációkban vagy ezeknek a tantárgyaknak a kombinációi felé történő elmozdulását célozzák.

A diploma célja

  • A nyitott és rugalmas tanuláson keresztül bővíteni a művészet és a formatervezés oktatását az egyetemi szinten.
  • Annak érdekében, hogy interdiszciplináris tanfolyamot nyújtson a grafikai tervezés és az illusztráció révén, amelyen keresztül a diákok szakértelmeket fejlesztenek.
  • Intellektuálisan ösztönző tanulmányi program nyújtása magas színvonalú tananyag és oktatói támogatás alapján.
  • A vizuális kommunikációs gyakorlatok személyes és / vagy szakmai megértésének előmozdítása és személyes kreatív hang létrehozása bennük.
  • Lehetőség arra, hogy a diákok készségüket, tudásukat és megértésüket kreatívan és megfelelő környezetben alkalmazzák.
  • Olyan önálló tanulók kifejlesztése, akik szellemi és gyakorlati készségeket tudnak alkalmazni a foglalkoztatás, az egyéni gyakorlat, a továbbtanulás vagy az egész életen át tartó tanulás terén.

A kreatív szektor 1,9 millió embert foglalkoztat egyedül az Egyesült Királyságban.

A Design Tanács 2010-es Industry Insights jelentése kiemeli, hogy a tervezési tanácsadók 87% -a foglalkoztat kevesebb, mint 10 munkatársat, és támogatja azt a nézetet, hogy a feltörekvő tervezőknek készséggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy képesek legyenek kisebb csapatokban dolgozni, mint szabadúszók. Ez az oklevél célja, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy vizuális kommunikációs szakemberekké és autonóm tanulókká váljanak, képesek szellemi és kreatív készségeik alkalmazására a foglalkoztatás, a továbbtanulás vagy az egész életen át tartó tanulás kiválasztott területén.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus The Open College of the Arts »

Utoljára frissítve October 3, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date