Read the Official Description

Angol oktatás (BA Oktató Certification)

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükséges tanítani bárhol az Egyesült Államokban, beleértve a District of Columbia és a Commonwealth of Puerto Rico.

Kevés szakok többet nyújt gyakorlati, releváns tapasztalat, mint a Columbia College angol Education Program. Mire végzett, akkor már felhalmozott több mint 500 óra tantermi tapasztalattal területen iskolákban.

Legyen szakértő a területen

A hallgatók a lehetőséget, hogy a legkülönbözőbb tanfolyamok, beleértve az afrikai-amerikai irodalom, Fiatal felnőtt irodalom, multikulturális irodalom, vagy műfaj tanulmányok, mint például a gótikus irodalom vagy detektív fikció.

Angol oktatás szakos hallgatók vettek részt a rangos nyári Intézet kulturális és irodalmi tanulmányok Wheaton College Norton, Massachusetts.

Egy angol Oktatási mértékben támaszkodik számos tudományág, beleértve a pszichológia, a szociológia, a serdülőkori fejlődés, az írás és a nyilvános beszéd, továbbá a tanítási módszerek.

Tapasztalata megkülönböztet

Dr. Sandra Young és Dr. Allan Nail már több mint 13 éves együttes tapasztalata tanít a felső tagozatos és középiskolás szinten, további 16 évig dolgozik előre pedagógusok. Ezek az oktatók szeretik, amit csinálnak, és elkötelezett amellett, hogy a hallgatók felkészítése a sikeres iskolai pályafutásukat.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Columbia College »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline