Angol oktatás (BA Oktató Certification)

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükséges tanítani bárhol az Egyesült Államokban, beleértve a District of Columbia és a Commonwealth of Puerto Rico.

Kevés szakok többet nyújt gyakorlati, releváns tapasztalat, mint a Columbia College angol Education Program. Mire végzett, akkor már felhalmozott több mint 500 óra tantermi tapasztalattal területen iskolákban.

Legyen szakértő a területen

A hallgatók a lehetőséget, hogy a legkülönbözőbb tanfolyamok, beleértve az afrikai-amerikai irodalom, Fiatal felnőtt irodalom, multikulturális irodalom, vagy műfaj tanulmányok, mint például a gótikus irodalom vagy detektív fikció.

Angol oktatás szakos hallgatók vettek részt a rangos nyári Intézet kulturális és irodalmi tanulmányok Wheaton College Norton, Massachusetts.

Egy angol Oktatási mértékben támaszkodik számos tudományág, beleértve a pszichológia, a szociológia, a serdülőkori fejlődés, az írás és a nyilvános beszéd, továbbá a tanítási módszerek.

Tapasztalata megkülönböztet

Dr. Sandra Young és Dr. Allan Nail már több mint 13 éves együttes tapasztalata tanít a felső tagozatos és középiskolás szinten, további 16 évig dolgozik előre pedagógusok. Ezek az oktatók szeretik, amit csinálnak, és elkötelezett amellett, hogy a hallgatók felkészítése a sikeres iskolai pályafutásukat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Columbia College »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2020
szept. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020

szept. 2020