Hivatalos Leírás

sdcc02

Bachelor of Arts in Christian Ministries

San Diego Christian College online Christian Ministries fokozat létre, hogy a diákok a tudás és skillset, hogy sikeres a minisztérium útját az általuk választott. A program kiemeli a vezetés, a teológia, az istentisztelet és a bibliai tanácsadás, valamint más minisztérium lényegre. Ez a szak felajánlott online, az egyetemen, vagy egy hibrid formában.

A diákok ebben a programban lehetősége van arra, hogy érdekes és informatív képzések, mint például Worship (CM 340), amely a tanulmány az istentisztelet középpontjában a kontrasztok igaz, hamis, és hiába imádják látott egy felmérés bibliai példák a régi és az Újszövetség. Hangsúlyt fektetnek a kreativitás és az egyensúly az istentisztelet tapasztalat.

Ha szeretne többet megtudni folytathatják a Christian Ministries fokozatot San Diego, és miért San Diego Christian College lehet a tökéletes választás az Ön számára, töltse ki az űrlapot ezen az oldalon!

Christian Ministries Karrier lehetőségek

  • Campus miniszter
  • Misszionárius
  • Főiskolai tanár,
  • vallási Kutató
  • Hit-alapú Non-Profit Vezető

Beszámolók

"A célom az, hogy végül használni a Christian Ministries mértékben life coach / tanácsot az emberek, hogy a drasztikus változásokat az életükben. Az alapítványok Tanulom az APS programot. Egészen biztos vagyok én is oda! "~ Sheila Simons

"Isten ültetett mag a szívemben, hogy megtanulják, és segít másoknak nem ugyanaz. Én megáldotta a nagy utat, hogy tudja, hogy ezt, és még sok más a tanulmányaimat a Christian Ministries és Leadership diploma. "~ Ron Owen

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus San Diego Christian College »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Price
- 439 $ költség Credit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció