Hivatalos Leírás

scdd03

Bachelor of Arts Kommunikációs

A BA közleményében San Diego Christian College célja, hogy a hallgatók átfogó ismereteket a természet az emberi kommunikáció. Által gyakorolt ​​hatásainak vizsgálata kommunikációs medvék a kultúra, az online kommunikáció diplomát SDC készül diplomások számára a különböző foglalkozások. Ez a szak felajánlott online, az egyetemen, vagy egy hibrid formában.

SDC online diplomát Kommunikáció felkészíti a diákokat, hogy vállalja vezetői pozíciók belül saját szervezetük. A kurzus kínálatát interdiszciplináris jellegű, és levonni a humán-és társadalomtudományokat, és a képzőművészet.

A diákok ebben a programban lehetősége van arra, hogy érdekes és informatív képzések, mint például Broadcast Újságíró (COM 435), amely a bevezetés területén sugárzott újságírás, beleértve a rádiós, televíziós és internetes produkciók. A hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezni az írás és a felvételi interjúk, elbeszélések, és a hírek.

További információkat a kommunikációs diplomát San Diego, és miért San Diego Christian College lehet a tökéletes választás az Ön számára, töltse ki az űrlapot ezen az oldalon!

Kommunikáció Karrier lehetőségek

  • Közönségszolgálat
  • Editorial Director
  • Márka stratéga
  • Media igazgatója
  • VP Hírközlési

Beszámolók

"Az osztályok találkozó este, és csak egyszer egy héten, kezdtem látni az álmom életre" ~ Kim Swadley

"Ez a szép SDCC. Mint egy felnőtt tanuló a felnőtt profi Studies program megtanulod releváns, valós tudást tanított bibliai perspektívát Istenes professzorok. "~ Frank Wilbourn

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus San Diego Christian College »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Price
- 439 $ költség Credit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció