Hivatalos Leírás

sdcc05

Bachelor of Arts in Psychology

Fejlesztették ki, hogy segítse a hallgatók folytatni tudományos és személyes növekedés belül és kívül egyaránt az osztályteremben, az online Pszichológia szak San Diego Christian College elkötelezett a tanítás a diákok alkalmazni pszichológia az egész számtalan területen, beleértve az üzleti, oktatási, szociális munka, valamint több. Ez a szak felajánlott online, az egyetemen, vagy egy hibrid formában.

SDC diákok, akik folytatni a Bachelor of Arts fokozatot Pszichológia San Diego, és az online, vannak ellátva lehetőségeket kínál a kutatás, a programok értékelése, szolgáltatás tanulás, és így tovább. Ezek a tapasztalatok diákjaink szakmai ismeretek pszichológiai elmélet, amely arra szolgál, mint az alapja a karrier a pszichológiában.

A diákok ebben a programban lehetősége van arra, hogy érdekes és informatív képzések, mint például élettartamának Development (HD 364), amely a tanulmány az emberi növekedés és fejlődés révén az életciklus. Vizsgálata fizikai, érzelmi, kognitív, szociális, erkölcsi, lelki és a személyiség fejlődését fogja tartalmazni.

Ha szeretne többet megtudni a Bachelor of Arts Pszichológia és miért San Diego Christian College lehet a tökéletes választás az Ön számára, töltse ki az űrlapot ezen az oldalon!

Kommunikáció Karrier lehetőségek

  • Pszichiátriai technikus
  • Szociális Munka asszisztens
  • Igazgatója önkéntes szolgáltatások
  • Humán erőforrás specialista
  • Piackutatás elemzője

Beszámolók

"Köszönöm SDCC és a teljes felnőtt Fejlesztési személyzeti!" ~ Patricia Scott

"Amikor eljöttem, én túlterheltek mennyire őszinte és szenvedélyes az APS-személyzet felém elérése én oktatási és személyes céljait." ~ Sheila Simons

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus San Diego Christian College »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Price
- 439 $ költség Credit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció