Hivatalos Leírás

Az engedély távolról számviteli kezdődik előkészítő ciklus menedzsment, és lehetővé teszi, hogy szakosodnak számviteli 3. évében. Ez az online tanfolyam lehetővé teszi, hogy folytassa mester a számviteli. Ellenőrzési, auditálási és tanácsadás és / vagy elkészíteni a könyvvizsgáló, vagy akár a coaching és az üzleti tanácsadás funkciókat.

compta_licence

A távoli licenc Management - Számvitel speciális ad általános ismeretek menedzsment, a jogi fogalmak, gazdaság ... megérteni és elemezni a vállalkozások működésében és szervezetek. Lesz szakosodott kereskedelmi egy elméleti első online képzést tanítják az oktatók, hanem praktikus könyvelők hírnév. speciális modulok és speciális igazolások: Bevezetés az SAP CO modul vezetői ellenőrzés, a belső ellenőrzés ... fog felkészülni a konkrét ügyek számviteli, könyvvizsgálói és tanácsadás.

Ezzel licenc, akkor folytassa a Master CCA elkészíti az országos versenyt a CES audit vagy tartsa vezetői és tanácsadói pozíciót fiókvállalkozásainak, vagy tölteni a szükséges igazolások CO / FI SAP szakértők legyenek.

Program oktatási nyelve:
Francia

10 további kurzus Université Virtuelle (UIV) »

This course is On-line
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő