BA Számviteli

Université Virtuelle (UIV)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA Számviteli

Université Virtuelle (UIV)

Az engedély távolról számviteli kezdődik előkészítő ciklus menedzsment, és lehetővé teszi, hogy szakosodnak számviteli 3. évében. Ez az online tanfolyam lehetővé teszi, hogy folytassa mester a számviteli. Ellenőrzési, auditálási és tanácsadás és / vagy elkészíteni a könyvvizsgáló, vagy akár a coaching és az üzleti tanácsadás funkciókat.

compta_licence

A távoli licenc Management - Számvitel speciális ad általános ismeretek menedzsment, a jogi fogalmak, gazdaság ... megérteni és elemezni a vállalkozások működésében és szervezetek. Lesz szakosodott kereskedelmi egy elméleti első online képzést tanítják az oktatók, hanem praktikus könyvelők hírnév. speciális modulok és speciális igazolások: Bevezetés az SAP CO modul vezetői ellenőrzés, a belső ellenőrzés ... fog felkészülni a konkrét ügyek számviteli, könyvvizsgálói és tanácsadás.

Ezzel licenc, akkor folytassa a Master CCA elkészíti az országos versenyt a CES audit vagy tartsa vezetői és tanácsadói pozíciót fiókvállalkozásainak, vagy tölteni a szükséges igazolások CO / FI SAP szakértők legyenek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Francia
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Tunézia - Tunisia Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Tunézia - Tunisia Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt