Hivatalos Leírás

A BA (Hons) belsőépítészeti kurzus a diákoknak mélyebb és professzionálisabb megközelítést kínál a konkrét tervezési projektekhez, valamint a hallgatók számára egy lenyűgöző képesítést biztosít az önéletrajz hozzáadásához, amely lényeges elem, amikor karriert tervez piac.

Ez a kurzus kiterjed a modulok széles körére, amelyek a hallgató gondolkodásának és tudásbázisának kialakítását célozzák, hogy pontosan, kreatív módon és időben elkészíthessék a tervezési projektet, ugyanakkor kielégítsék ügyfeleik rövid leírását is.
A teljes BA-kitüntetés fokozat moduljai számos alapvető témát lefednek, ugyanakkor a diákok számára is lehetőséget kínálnak arra, hogy a tervezés, illetve a kiállítás tervezésének egy bizonyos elemére összpontosítsanak.

Ez a BA (Hons) diploma részmunkaidős, rugalmasan online módon, speciálisan létrehozott virtuális tanulási stúdió (VLS) segítségével interneten keresztül számítógépén keresztül. Itt számos belsőépítészeti információhoz lehet hozzáférni, és közvetlenül kapcsolatba léphet személyes oktatójával. A tanfolyam célja, hogy illeszkedjen a munkához

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus National Design Academy »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Price
4,500 GBP
A kifizetések részletekben vehetők igénybe
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date