BA belsőépítészeti tervezés

National Design Academy

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BA belsőépítészeti tervezés

National Design Academy

A BA (Hons) belsőépítészeti kurzus a diákoknak mélyebb és professzionálisabb megközelítést kínál a konkrét tervezési projektekhez, valamint a hallgatók számára egy lenyűgöző képesítést biztosít az önéletrajz hozzáadásához, amely lényeges elem, amikor karriert tervez piac.

Ez a kurzus kiterjed a modulok széles körére, amelyek a hallgató gondolkodásának és tudásbázisának kialakítását célozzák, hogy pontosan, kreatív módon és időben elkészíthessék a tervezési projektet, ugyanakkor kielégítsék ügyfeleik rövid leírását is.
A teljes BA-kitüntetés fokozat moduljai számos alapvető témát lefednek, ugyanakkor a diákok számára is lehetőséget kínálnak arra, hogy a tervezés, illetve a kiállítás tervezésének egy bizonyos elemére összpontosítsanak.

Ez a BA (Hons) diploma részmunkaidős, rugalmasan online módon, speciálisan létrehozott virtuális tanulási stúdió (VLS) segítségével interneten keresztül számítógépén keresztül. Itt számos belsőépítészeti információhoz lehet hozzáférni, és közvetlenül kapcsolatba léphet személyes oktatójával. A tanfolyam célja, hogy illeszkedjen a munkához

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Részidős
Price
ár
4,500 GBP
A kifizetések részletekben vehetők igénybe
Locations
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Arab Emírségek - Dubai, Dubai
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt