ONLINESTUDIES.HU

3 Angol BA Diploma Online BA Diploma Találd meg

Bevételt hozó online Bachelor of Arts fokozatot jellemzően a diákok három-négy év tanulmányi. Ez egy egyetemi diplomát, amely oda befejezése programok a szabad művészetek vagy tudományok területén.

Mi egy online BA angol? Ez tipikusan egy rugalmas internetes bölcsészettudomány programot kínál változatos történelmi és kulturális vizsgálata irodalmi szöveg a diákok, akik szeretik írott és a beszélt nyelv. Tanfolyamok lehet felfedezni témák és értelmezései klasszikus szövegeket, míg a fejlődő a hallgató saját kritikai megértése nyelv és irodalom. Számos program bele átfogó nyelvészeti kurzusokat, hogy egy alapot az eklektikus nyelv tanulmányozására. Egyes programok is kínálnak speciális kurzusokat, ahol a diákok választhatnak osztályok a kreatív írás, vagy dráma.

Kiválasztása egy internetes BA angol részesülhetnek a diákok túl a tudományos birodalmában.Ez segíthet a diákok fejlesztésére erős kommunikációs és elemző készség, amelyek igen hasznosak olyan szakmai környezetben. Továbbá, a tanulmány a történeti szövegek szerte a világon a hallgatók különböző társadalmi és kulturális szempontból.

Költség tandíj általában változik a különböző intézményekben, és a teljes költség lehet hosszától függ az adott programot. A leendő hallgatók kell végeznie alapos kutatások az iskolák érdekli őket, hogy megtalálják a program legalkalmasabb a költségvetést.

Miután megszerezte egy internetes BA angol, a diákok felfedezhetik a különböző karrier lehetőségeket, beleértve a könyvkiadás, oktatás, szerkesztés, és az újságírás. Néhány diák mentek, hogy tanítani angol mint második nyelv (ESL) a belföldön, illetve külföldön. A tapasztalat és kommunikációs lehetséges karrier lehetőségeket a program kiterjedt és az igazgatási és vezetői szerepek tanári és politikai szerepek.

Online osztályok ideális lehet egyének foglalt vagy nem hagyományos menetrend. BA angol programok találhatók az egész világon, és az online programok megkönnyítik a diákoknak, függetlenül az ő helyét. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Angol Filter

BA angol oktatás oktatási bizonyítvány

Columbia College
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbia USA Online + 1 további

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükséges tanítani bárhol az Egyesült Államokban, beleértve a District of Columbia és a Commonwealth of Puerto Rico.

Ba angol nyelv és irodalom - távoktatás

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

Az angol nyelv és irodalom BA program célja, hogy a sikeres diákok átfogó ismeretekkel és készségekkel foglalkozhasson egy ilyen kettős fővel, és segítse őket abban, hogy megszerezzék a nyelvtudás és a TEFL (az angol nyelvtanítás idegen nyelven) vagy az irodalom specializációját. A program ezért három fő területre összpontosul: a) a nyelvészet, amely átfogó tanulmánnyal szolgál arra vonatkozóan, hogy a nyelv általánosságban és különösen az angol nyelven ténylegesen működik; (b) a TEFL elméleti és gyakorlati kurzusokat kínál a TEFL-nek, karrierje az angol nyelvtanulásban, és c) angol irodalom, 1580-tól napjainkig terjedő nagy szerzők és témák lefedésével, valamint a műfajok részletes elemzésével: a költészet, a dráma és a próza.

Bachelor angol nyelven

Mercy College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 további

Fejlett írástudási készségek kifejlesztése kritikusan olvasva és írásban. Hozzon létre egy alapot a kritikai gondolkodásban és kommunikációban, amelyet írónak, tanárnak és sok más munkakörnyezetben alkalmazhat.