ONLINESTUDIES

2 Angol BA Diploma Online BA Diploma Találd meg

Bevételt hozó online Bachelor of Arts fokozatot jellemzően a diákok három-négy év tanulmányi. Ez egy egyetemi diplomát, amely oda befejezése programok a szabad művészetek vagy tudományok területén.

Mi egy online BA angol? Ez tipikusan egy rugalmas internetes bölcsészettudomány programot kínál változatos történelmi és kulturális vizsgálata irodalmi szöveg a diákok, akik szeretik írott és a beszélt nyelv. Tanfolyamok lehet felfedezni témák és értelmezései klasszikus szövegeket, míg a fejlődő a hallgató saját kritikai megértése nyelv és irodalom. Számos program bele átfogó nyelvészeti kurzusokat, hogy egy alapot az eklektikus nyelv tanulmányozására. Egyes programok is kínálnak speciális kurzusokat, ahol a diákok választhatnak osztályok a kreatív írás, vagy dráma.

Kiválasztása egy internetes BA angol részesülhetnek a diákok túl a tudományos birodalmában.Ez segíthet a diákok fejlesztésére erős kommunikációs és elemző készség, amelyek igen hasznosak olyan szakmai környezetben. Továbbá, a tanulmány a történeti szövegek szerte a világon a hallgatók különböző társadalmi és kulturális szempontból.

Költség tandíj általában változik a különböző intézményekben, és a teljes költség lehet hosszától függ az adott programot. A leendő hallgatók kell végeznie alapos kutatások az iskolák érdekli őket, hogy megtalálják a program legalkalmasabb a költségvetést.

Miután megszerezte egy internetes BA angol, a diákok felfedezhetik a különböző karrier lehetőségeket, beleértve a könyvkiadás, oktatás, szerkesztés, és az újságírás. Néhány diák mentek, hogy tanítani angol mint második nyelv (ESL) a belföldön, illetve külföldön. A tapasztalat és kommunikációs lehetséges karrier lehetőségeket a program kiterjedt és az igazgatási és vezetői szerepek tanári és politikai szerepek.

Online osztályok ideális lehet egyének foglalt vagy nem hagyományos menetrend. BA angol programok találhatók az egész világon, és az online programok megkönnyítik a diákoknak, függetlenül az ő helyét. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Angol Filter

BA angol oktatás oktatási bizonyítvány

Columbia College
BA
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükség ...

Tovább

Bachelor angol nyelven

Mercy College
BA
szept. 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus
On-line

Fejlessze ki az erős írástudási készségeket, amikor kritikusan olvas vagy ír. Építsen alapot a kritikus gondolkodásban és a kommunikációban, amelyet alkalmazhat íróként, tanár ...

Tovább