close

Szűrők

Lásd a találatokat

Filozófia BA Online BA Vesd össze

A Bachelor of Arts egy négyéves fokozat, amely ötvözi a hangsúlyt egy adott témára kiválasztott bölcsészettudományi órákon. A cél az, hogy felkészüljenek a karrierre, és jól ellátott oktatást biztosítsanak Önnek. Mi a filozófia BA? A létezésre, tudásra, okra, nyelvre és értékekre vonatkozó problémák tanulmányozása a filozófia. A filozófia középpontjában a p… Tovább

A Bachelor of Arts egy négyéves fokozat, amely ötvözi a hangsúlyt egy adott témára kiválasztott bölcsészettudományi órákon. A cél az, hogy felkészüljenek a karrierre, és jól ellátott oktatást biztosítsanak Önnek.

Mi a filozófia BA? A létezésre, tudásra, okra, nyelvre és értékekre vonatkozó problémák tanulmányozása a filozófia. A filozófia középpontjában a politika, a pszichológia és a humán tudományok közé tartozik. A BA filozófiai magában foglal néhány alap kurzust, például a matematikát, a tudományt és a történelmet. Ön is több speciális kurzusokat, például a logikát és a paradoxonokat, a vitatkozást és az etikát. Néhány kurzus is megvizsgálhatja a befolyásos filozófusok, köztük Kierkegaard és Platón írásait.

Bizonyos készségek, amelyeket a filozófia tanulmányozása során nyerhetnek, közé tartozik a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a szervezet. Ha kombinálod a kritikai gondolkodást és a problémamegoldást, könnyebben kezelheted az életben lévő közös kérdéseket. A szervezet segítségével időt takaríthat meg, vagy megnyugtató életkörülményeket teremthet.

Az Ön által választott iskola nagy szerepet játszik a költségeinek meghatározásában. Az olyan jellegzetességek, mint például az iskolai méret és a helyszín, többé-kevésbé drágává teszik a diplomait, mint más intézményeknél. Költségkeretében foglaljon bele olyan alapvető dolgokat, mint a könyvek, a tandíj, az étkezés és a szállás.

Az ötletek logikus és világos kifejező képessége számos iparágban számos pozícióra jogosult. Néhány munkáltató, aki keres filozófia hallgatók közé civil szervezeti egységek, ügyvédi irodák, iskolák, jótékonysági szervezetek, bankok és felvételi ügynökségek. Egyes munkakörök, amelyekre jogosultak, magukban foglalják az ügyvédet, az önkormányzati tisztviselőt, a paralegalitást és a pszichoterapeutát. A filozófia tudása írásbeli karrierhez is vezethet, például regényíró vagy újságíró.

Számos iskolában tanulhat filozófiát. A lehetőségek szűkítéséhez fontolja meg, hogy szeretne-e iskolába járni online, otthon vagy külföldön. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
University of North Carolina Greensboro - Online
Greensboro, Amerikai Egyesült Államok

Készüljön fel az oktatás, a tudomány, a jog vagy a kormányzat karrierjére az online filozófiai alapképzésen, amely erősíti a logikai gondolkodást, a kritikai gondolkodást, az ... +

Készüljön fel az oktatás, a tudomány, a jog vagy a kormányzat karrierjére az online filozófiai alapképzésen, amely erősíti a logikai gondolkodást, a kritikai gondolkodást, az elemző készségeket és az etikai érvelést. -
BA
Angol
szept. 2021
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba