close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Koragyermekkori nevelés Bölcsészettudományi Alapképzés (BA) Online Bölcsészettudományi Alapképzés (BA) Találj

Az online diplomát jellemzően négy év vagy annál több, hogy attól függően, hogy teljes vagy részmunkaidőben tanulmány. Az ilyen mértékű előírja, hogy az egyének a távoli helyeken vagy azok számára, akik a rugalmasságot, hogy az online osztályok kínálnak. A Bachelor of Arts koncentrált tanfolyamok, valamint a nagyvonalú bölcsészettudományi képzés. Mi egy online BA… Tovább

Az online diplomát jellemzően négy év vagy annál több, hogy attól függően, hogy teljes vagy részmunkaidőben tanulmány. Az ilyen mértékű előírja, hogy az egyének a távoli helyeken vagy azok számára, akik a rugalmasságot, hogy az online osztályok kínálnak. A Bachelor of Arts koncentrált tanfolyamok, valamint a nagyvonalú bölcsészettudományi képzés.

Mi egy online BA kisgyermekkori nevelés? Ez mértékben összpontosít a fontos területén a gyermek fejlődését, beleértve a biológiai, viselkedési és szociális fejlődéshez. Keresőképesség ilyen mértékű lehetővé teszi a hallgatók, hogy készüljön fel a gyerekeket tanítani az állami vagy magániskolába beállításokat. Iránt érdeklődő diákok ezen a területen készen kell állnia arra, hogy tanfolyamok, mint például oktatási design, igényeinek kielégítésére speciális igényű tanulók, tanári tudomány, matematika, olvasás, és így tovább.Az egyének érdekeltek dolgozik kisgyermekek egy internetes diplomát a korai gyermekkori oktatás egy nagyszerű módja annak, hogy a szükséges ismeretek és készségek, hogy hatékonyan kölcsönhatásba, és tanítani a konkrét populációban.

Diákok befejezése ilyen mértékű kapnak értékes interperszonális készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan kommunikálni, és befolyásolják a fiatalok esetében. Továbbá, az ilyen mértékű felkészíti a diákokat, hogy sikeres lesz a tanárok és megnyílik sok karrierlehetőségek az oktatásban.

Az beszerzésének költsége diplomát függ számos tényezőtől, például az iskolában, hossza a program, és a speciális kurzus kínálatát és szemináriumok. További információért forduljon az iskola választott.

Pályakezdő ez a program is számíthat a különböző karrier-lehetőségek a gyermekgondozás, oktatás, egészségügy és így tovább.Mivel az ilyen mértékű karok egyének számára a tudás a gyermek fejlődését és eredményes tanítási készségek, az egyének lesznek felkészülve pozíciókban, így kora gyermekkori tanár, rendszergazda, szociális munkás, tanácsadót és még sok más.

A kisgyermekkori nevelés egy területen kifizetődő azok számára keres, hogy pozitív hatást életére fiatalabb gyermekek számára. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan kell keresni az online főiskolai diplomát ezen a területen, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
IUBH Fernstudium
Rossz Honnef , Németország

A jövő gyermekeinké. Legyen ott, és segítsen nekik alakítani, különösen fejlődésük első és legfontosabb szakaszában.

A jövő gyermekeinké. Legyen ott, és segítsen nekik alakítani, különösen fejlődésük első és legfontosabb szakaszában. -
BA
Nappali
Részidős
36 hónap
Német
On-line
 
PATTEN UNIVERSITY
Oakland , Amerikai Egyesült Államok +1 Több

A pszichológia legfontosabb vizsgálja több szempontból az emberi gondolkodás folyamatok és a viselkedés, biológiai, viselkedési, kognitív, társadalmi-kulturális és fejlesztési ... +

A pszichológia legfontosabb vizsgálja több szempontból az emberi gondolkodás folyamatok és a viselkedés, biológiai, viselkedési, kognitív, társadalmi-kulturális és fejlesztési. -
BA
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba