ONLINESTUDIES

Online Marketing tanulmányok Bölcsészettudományi Alapképzések (BA-k) Összes megtekintése Észak-Amerikában 2020

A Bachelor of Arts egy egyetemi diplomát, hogy a diákok lehet keresni kb 3-4 év. Megszerzése BA segíthet hallgatók növeljék tudásukat és képességeiket, ami a lenyűgöző karrier és a személyes lehetőségeket.

A marketing és kommunikáció végzettségű üzleti szakemberek előtt egy sor karrierlehetőség nyílhat. Készségeiket kamatoztathatják a fogyasztói szokásokkal vagy az arculattal kapcsolatos tanácsadói szerepkörben, de akár cégük marketingcsoportjának vezetőjeként is helyt tudnak állni.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Marketing tanulmányok BA-k Észak-Amerikában 2020

2 Találatok Marketing tanulmányok, Észak Amerika Filter

Bachelor of Arts a menedzsmentben - marketingkoncentráció

Benedictine University Online
BA
szept. 2020
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
On-line

A Marketing koncentrációs kurzusok a fogyasztói magatartást, a promóciós stratégiákat, a nemzetközi marketinget és az internetes marketing témákat foglalják magukban. ...

Tovább

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben - marketingkoncentráció

Benedictine University Online
BA
szept. 2020
<
Részidős oktatás
<
2 év
Angol
On-line

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői - marketing koncentrációs programban. ...

Tovább