ONLINESTUDIES.HU

Online Menedzsment Bölcsészettudományi Alapdiplomák BA Diploma

15 Menedzsment Bölcsészettudományi Alapdiploma Online Bölcsészettudományi Alapdiploma Keresése

A BA egy négy éves főiskolai művészeti fokozat, amely által követett ezer diák évente. Egyes programok kínálnak az interneten, amely lehetővé teszi a diákok, hogy kihasználják az internet, mint eszköz a tájékoztatást és a teljes tanfolyam. Ezek a fokozatok rendkívül rugalmas és ajánlhatók számos különböző területen.

Lehet, hogy kíváncsi: Milyen egy online BA in Management? Ez a program célja, hogy segítse a hallgatók megtanulják, hogyan kell vezetni és kezeli szervezetek a szakmai világban. A diákok széles skáláját öleli fel a téma a saját tanfolyamok, beleértve a pszichológia, a kommunikáció, elvek a vezetés, pénzügyi tervezés, rendezvényszervezés, ügyfélszolgálat, marketing, stratégiai tervezés, gazdaság, üzleti elmélet. Egyes programok kifejezetten, hogy a hallgatók valós alkalmazások elvek tanulnak.

Azok, akik a teljes egy ilyen mértékű előfordulhat, hogy képességeiket készletet megerősítve, különösen fontos területeken, mint a kommunikáció, a kritikus gondolkodás, elemzés, a problémamegoldás, és a pénzügyi tervezés. Továbbá, miután diplomát menedzsment biztosít előnyt a versenyképes munkaerőpiacon.

Fontos szem előtt tartani, hogy a költségek eltérnek egyik programból a másikba. Diákok kell arról, hogy nem a kutatás a pénzügyi kérdésekben, mielőtt úgy dönt, hogy beiratkozik egy adott intézmény. Tandíj, anyagköltség, illetve a tandíjak mind befolyásolhatják a végső árat.

Milyen karrier nyitottak azokra, akik folytatni ezt a fajta diplomát? A diákok gyakran megy az üzleti egyszer már végzett, munkát keres marketing, emberi erőforrások, illetve ügyfélszolgálati részlegek. Továbbá azok, akik tanulmányozták kezelése gyakran válnak vezetők vagy vezetők a kiválasztott szervezeteknek.Bizonyos esetekben, a diákok választhatnak, hogy indítsa be saját cégek vagy kisvállalkozások.

Ha azt szeretnénk, hogy pénzt keres egy online BA in Management, Kezdd el. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

15 Results in Menedzsment

Bachelor of Arts (fok után)

Dakota Wesleyan University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Mitchell + 1 további

Készítsünk lesz hatékony és etikus szakmai révén értelmes kapcsolatok egy együttműködési és értékek által vezérelt környezetben.


Bachelor of Arts menedzsment a koncentráció vállalkozói

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Bachelor of Arts in Management nagyobb egy hagyományos üzleti szak célja a magánszemélyek akarván a tudás, készségek és perspektívák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony vezetők egy szervezet vagy vállalkozás.


Bachelor of Arts menedzsment a koncentráció vezetés

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Bachelor of Arts in Management nagyobb egy hagyományos üzleti szak célja a magánszemélyek akarván a tudás, készségek és perspektívák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony vezetők egy szervezet vagy vállalkozás.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció a bűnüldözés és a büntető igazságszolgáltatás

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Rendészeti és a büntető igazságszolgáltatás Koncentráció vezetés foglalkozik a tanulmány vezető elveket és gyakorlatot, a csapatmunka, a motiváció, a konfliktuskezelés és a szakmai büntetőeljárás. Úgy tervezték, hogy készítsen rendészeti szakemberek a helyi, állami és szövetségi hivatalok vezetői feladatokat, és ennek következtében a haladás felső szinten és felügyeleti pozíciókat.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció vállalkozói

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A vállalkozási koncentráció további tanfolyam új vállalkozás létrehozása, új termékek fejlesztése, új kockázati finanszírozás, valamint a családi és kisvállalkozások, felkészülés diplomások vállalkozói különböző beállításokat.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció menedzsment

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A vezetés koncentráció további tanfolyam szervezeti dinamika, a konfliktuskezelés, a csapatmunka, és a pszichológia, felkészülés diplomások vezető szerepet a különböző beállításokat.


Bachelor szociális menedzsment (BA)

Apollon Hochschule
On-line Részidős oktatás 36 - 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Germany Online

Az új APOLLON Fernstudiengang Bachelor Társadalmi menedzsment (BA) közvetíti piacon gyakran követelt kombinációja az üzleti know-how és a kifinomult tekintettel a társadalmi munka. Ez magában foglalja az ipar tudás és keretében a szociális gazdaság. Azt is kínál az alkalmazás-specifikus választani, hogy differenciált vorbreiten a különböző alkalmazási területeken. Úttörő tananyag, például ...


BA szervezeti vezetés (online)

Benedictine University
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Lisle Chicago + 1 további

<ul> <li></li> </ul>Fedezze fel a társadalmi és kulturális szempontból az üzleti és hogyan hatnak a szervezeti hatékonyság és az on-line Bachelor of Arts in Szervezeti vezetés (BAOL) programot. Bencés online program bemutatja, a legfontosabb vezetési technikák maximalizálja az emberi tőke, valamint az elméletek a szervezeti magatartás és a vezetői képességek, hogy a meghajtó eredményeket.


Ba Menedzsment (online)

Benedictine University
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Lisle Chicago + 1 további

Ez az online főiskolai szak Management ideális az üzleti szakemberek, akik szeretnék, hogy előre be vezetői szerepet.


Iparművészeti Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali 120 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A 120 órás Bachelor of Applied Arts és Tudomány (BAAS) diplomát kereső hallgatóknak először egyetemi végzettséget kell szerezniük egy elismert intézménytől. Ez az oklevél 60 órás tanfolyamot igényel a Texas Tech Egyetemen, a jóváhagyott együttműködő intézménytől átvitt 60 órás kezdeti időtartamon felül.


Online BA (Bachelor of Arts) a szervezeti menedzsmentben

Concordia University Chicago - Online Degree Programs
On-line August 2019 Amerikai Egyesült Államok River Forest

A szervezeti menedzsment fokozatot számos területen kínálnak, többek között az üzleti életben, az oktatásban, a kormányzatban és a non-profit szektorokban, valamint számos más területen.


Bachelor rendezvényszervezés

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Bachelor diploma Event Management (BA) készíti fel széles körű ismeretekkel a szervezet a fogyasztói, üzleti és a nemzetközi események, valamint a szükséges know-how területén az üzleti és pénzügyi optimálisan a kihívásokra esemény kezelése.


BA (Hons) Üzletvezetés és menedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Colchester + 1 további

Üzleti és menedzsment Bachelors diploma online lehetővé teszi a diákok számára, hogy fejlesszék a tudás, készségek és megértése stratégiai és nemzetközi dimenziói az üzleti és menedzsment. A kurzus biztosítja Önnek a szükséges szakértelmet, hogy kritikusan értékelje az üzleti modelleket és koncepciókat, és alkalmazza azokat a valós helyzetekben ...


BA üzleti és menedzsment

Atlantic Business School
On-line Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok New Orleans

Az Atlantic Business School a Bachelor of Arts program elsődleges célja annak biztosítása, hogy a diplomások megértsék az üzleti funkciók összetevőit: közgazdaságtan, marketing, számvitel, pénzügy, jog és irányítás.


BA in Business and Management (Online)

HELBUS
Campus Nappali 3 év September 2019 Finnország Helsinki

A HELBUS Helsinki Üzleti Iskolában most már a nemzetközi környezetben tanulás közben gyorsított ütemben keresheti meg a Bachelor of Arts in Business and Management-t.