ONLINESTUDIES.HU

21 Menedzsment Bölcsészettudományi Alapdiploma Online Bölcsészettudományi Alapdiploma Keresése

A BA egy négy éves főiskolai művészeti fokozat, amely által követett ezer diák évente. Egyes programok kínálnak az interneten, amely lehetővé teszi a diákok, hogy kihasználják az internet, mint eszköz a tájékoztatást és a teljes tanfolyam. Ezek a fokozatok rendkívül rugalmas és ajánlhatók számos különböző területen.

Lehet, hogy kíváncsi: Milyen egy online BA in Management? Ez a program célja, hogy segítse a hallgatók megtanulják, hogyan kell vezetni és kezeli szervezetek a szakmai világban. A diákok széles skáláját öleli fel a téma a saját tanfolyamok, beleértve a pszichológia, a kommunikáció, elvek a vezetés, pénzügyi tervezés, rendezvényszervezés, ügyfélszolgálat, marketing, stratégiai tervezés, gazdaság, üzleti elmélet. Egyes programok kifejezetten, hogy a hallgatók valós alkalmazások elvek tanulnak.

Azok, akik a teljes egy ilyen mértékű előfordulhat, hogy képességeiket készletet megerősítve, különösen fontos területeken, mint a kommunikáció, a kritikus gondolkodás, elemzés, a problémamegoldás, és a pénzügyi tervezés. Továbbá, miután diplomát menedzsment biztosít előnyt a versenyképes munkaerőpiacon.

Fontos szem előtt tartani, hogy a költségek eltérnek egyik programból a másikba. Diákok kell arról, hogy nem a kutatás a pénzügyi kérdésekben, mielőtt úgy dönt, hogy beiratkozik egy adott intézmény. Tandíj, anyagköltség, illetve a tandíjak mind befolyásolhatják a végső árat.

Milyen karrier nyitottak azokra, akik folytatni ezt a fajta diplomát? A diákok gyakran megy az üzleti egyszer már végzett, munkát keres marketing, emberi erőforrások, illetve ügyfélszolgálati részlegek. Továbbá azok, akik tanulmányozták kezelése gyakran válnak vezetők vagy vezetők a kiválasztott szervezeteknek.Bizonyos esetekben, a diákok választhatnak, hogy indítsa be saját cégek vagy kisvállalkozások.

Ha azt szeretnénk, hogy pénzt keres egy online BA in Management, Kezdd el. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

21 Találatok Menedzsment Filter

Iparművészeti Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali 120 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A 120 órás Bachelor of Applied Arts és Tudomány (BAAS) diplomát kereső hallgatóknak először egyetemi végzettséget kell szerezniük egy elismert intézménytől. Ez az oklevél 60 órás tanfolyamot igényel a Texas Tech Egyetemen, a jóváhagyott együttműködő intézménytől átvitt 60 órás kezdeti időtartamon felül.

Bachelor of Arts (fok után)

Dakota Wesleyan University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Mitchell + 1 további

Készítsünk lesz hatékony és etikus szakmai révén értelmes kapcsolatok egy együttműködési és értékek által vezérelt környezetben.

Bachelor of Arts menedzsment a koncentráció vállalkozói

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Bachelor of Arts in Management nagyobb egy hagyományos üzleti szak célja a magánszemélyek akarván a tudás, készségek és perspektívák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony vezetők egy szervezet vagy vállalkozás.

Bachelor of Arts menedzsment a koncentráció vezetés

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Bachelor of Arts in Management nagyobb egy hagyományos üzleti szak célja a magánszemélyek akarván a tudás, készségek és perspektívák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony vezetők egy szervezet vagy vállalkozás.

Bachelor of Arts vezetés a koncentráció a bűnüldözés és a büntető igazságszolgáltatás

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Rendészeti és a büntető igazságszolgáltatás Koncentráció vezetés foglalkozik a tanulmány vezető elveket és gyakorlatot, a csapatmunka, a motiváció, a konfliktuskezelés és a szakmai büntetőeljárás. Úgy tervezték, hogy készítsen rendészeti szakemberek a helyi, állami és szövetségi hivatalok vezetői feladatokat, és ennek következtében a haladás felső szinten és felügyeleti pozíciókat.

Bachelor of Arts vezetés a koncentráció vállalkozói

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A vállalkozási koncentráció további tanfolyam új vállalkozás létrehozása, új termékek fejlesztése, új kockázati finanszírozás, valamint a családi és kisvállalkozások, felkészülés diplomások vállalkozói különböző beállításokat.

Bachelor of Arts vezetés a koncentráció menedzsment

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A vezetés koncentráció további tanfolyam szervezeti dinamika, a konfliktuskezelés, a csapatmunka, és a pszichológia, felkészülés diplomások vezető szerepet a különböző beállításokat.

Bachelor szociális menedzsment (BA)

Apollon Hochschule
On-line Részidős oktatás 36 - 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Germany Online

Az új APOLLON Fernstudiengang Bachelor Társadalmi menedzsment (BA) közvetíti piacon gyakran követelt kombinációja az üzleti know-how és a kifinomult tekintettel a társadalmi munka. Ez magában foglalja az ipar tudás és keretében a szociális gazdaság. Azt is kínál az alkalmazás-specifikus választani, hogy differenciált vorbreiten a különböző alkalmazási területeken. Úttörő tananyag, például ...

Bachelor rendezvényszervezés

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Bachelor diploma Event Management (BA) készíti fel széles körű ismeretekkel a szervezet a fogyasztói, üzleti és a nemzetközi események, valamint a szükséges know-how területén az üzleti és pénzügyi optimálisan a kihívásokra esemény kezelése.

Bachelor International Management

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 36 - 72 hónapok September 2019 Németország Bad Honnef + 1 további

A világ egyre nemzetköziabbá válik: a szociális média, az Instagram és a piac néhány másodperc alatt segít a trendek és információk nemzetközi terjesztésében, jelentősen megváltoztatva a nagyobb nemzetközi márkák marketingjét. A világ minden tájáról származó alkalmazottak toborzása, de külföldi munkavállalók küldése is az egyik legnagyobb kihívás a vállalatok előtt. A nagyvállalatok és a középvállalkozások egyre inkább globálisak, és a nemzetközi ellátási lánc menedzsment iránti igény is növekszik.

Bachelor Health Management

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 36 - 72 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A társadalom demográfiai változása tovább halad, és az ellátásra és kezelésre szoruló emberek száma folyamatosan növekszik. Ugyanakkor sok egészségügyi intézménynek meg kell mentenie. A hatékony stratégia kidolgozásához az egészségügyi vezetők az üzleti ismereteket az iparági know-how-val kombinálják.

Online BA (Bachelor of Arts) a szervezeti menedzsmentben

Concordia University Chicago - Online Degree Programs
On-line August 2019 Amerikai Egyesült Államok River Forest

A szervezeti menedzsment fokozatot számos területen kínálnak, többek között az üzleti életben, az oktatásban, a kormányzatban és a non-profit szektorokban, valamint számos más területen.

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben - marketingkoncentráció

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői - marketing koncentrációs programban.

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben - humán erőforrás-koncentráció

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetés - humán erőforrás menedzsment koncentrációs program - online Bachelor of Arts-ban.

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői programban az online Bachelor of Arts.