ONLINESTUDIES

6 Neveléstan Bölcsészettudományi Alapképzés Online Bölcsészettudományi Alapképzés Keresése

Az online BA olyan program, amely lehetővé teszi a diákok keresni egy főiskolai diplomát a művészetek tanfolyamot az interneten keresztül. Általában szükség háromtól öt év alatt fejezik be egy internetes BA lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon a saját idő és a különböző különböző helyszíneken. Rendelkezésre állnak a különféle tárgyak.

Tehát mi egy online BA in Education? Ezek a programok célja, hogy a tanulók tanárok, oktatók, illetve a pedagógusok. A hallgatók megismerhetik oktatási stratégiákat, lecke tervezés, a kommunikáció, a gyermek fejlődésével, és más tárgyakat váljon hatékony mentorok és oktatási szakemberek. Célterületek lehetnek korai gyermekkorban, az ifjúsági munka, vagy konkrét oktatási területeken, mint az angol. Néhány program kombinálható más tárgyak, mint a pszichológia.

Számos előnye származhat egy internetes BA in Education. Az egyik, a diákok előfordulhat, hogy a végzettség segít nekik szerezni egy él, amikor keres munkát.Egy másik, a képzés oktatás segíthet a diákok megtanulják, hogyan lehet a legjobban segíteni a gyermekek jövőbeli karrierjük és az élet más területein.

Fontos szem előtt tartani, hogy a tandíj árak, díjstruktúrái, és anyagi költségek eltérőek intézmények közötti. Ügyeljünk arra, hogy lépjen kapcsolatba az iskola közvetlenül mielőtt beiratkozott, így lehet, hogy fontos pénzügyi döntések pontos információkat.

Milyen karrier lehet azoknak a BA in Education folytatni? A legtöbb diplomások tovább, hogy lesz a tanárok ilyen vagy olyan módon; azok dolgoznak primer, szekunder vagy tercier oktatás, sőt kisgyermekek és csecsemők. Azok a diplomát az oktatásban is lesz edzők, mentorok, adminisztrátorok, igazgatók, elemzők, vagy az oktatás tanácsadás; néhány még úgy dönt, hogy továbbra is az egyetemek és nevelő más oktatók.

Mi segítünk megtalálni a programot, amit keres.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

6 Találatok Neveléstan Filter

Bachelor of Arts in Theater Studies (Hons) Online részmunkaidőben

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
szept. 2020
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;10 év
Angol
On-line

A régóta megalapozott BA (Hons) Színházi Tanulmányok programunkat az Online Learning biztosítja, és ideális módja annak, hogy tanulmányozza a diplomát, bárhol is van a világon ...

Tovább

Bachelor speciális oktatás

IUBH Fernstudium
BA
<
Nappali
<
Részidős
<
36 hónap
Német
On-line

A terápiás oktatók támogatják és támogatják a nehéz körülmények között és fogyatékossággal élő embereket. Kezdje távoktatását gyógyító oktatásban most! ...

Tovább

Bachelor of Arts pszichológia a koncentráció korai gyermekkori oktatás

PATTEN UNIVERSITY
BA
Angol
On-line

A pszichológia legfontosabb vizsgálja több szempontból az emberi gondolkodás folyamatok és a viselkedés, biológiai, viselkedési, kognitív, társadalmi-kulturális és fejlesztési ...

Tovább

BA angol oktatás oktatási bizonyítvány

Columbia College
BA
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükség ...

Tovább

Bachelor oktatás az oktatás, a tanácsadás és a személyzeti fejlesztés területén

IUBH Fernstudium
BA
<
Nappali
<
Részidős
<
36 hónap
Német
On-line

Az egész életen át tartó tanulás továbbra is fontossá válik: pedagógiai szakemberekre van szükség. Indítsa el a távoktatási pedagógiáját most!

Tovább

Bachelor gyermekkori oktatás

IUBH Fernstudium
BA
<
Nappali
<
Részidős
<
36 hónap
Német
On-line

A jövő gyermekeinké. Legyen ott, és segítsen nekik alakítani, különösen fejlődésük első és legfontosabb szakaszában.

Tovább