Filter
BA
Képzés Típusa: Minden

Szervezeti Vezetés Bölcsészettudományi Alapképzés Online Bölcsészettudományi Alapképzés Találd meg

Az online Bachelor of Arts egyik leggyakoribb szakok keresett postsecondary tanulmány, jellemzően igénylő körülbelül négy év alatt fejezik be. Ez a fokozat tipikusan összpontosít tanfolyam kapcsolatos humán és fel lehet használni, mint egy lépcsőfok a kapcsolódó egyetemi programok.

Mi egy online BA szervezeti vezetés? Ez általában egy programot kidolgozni, hogy hallgatóikat felkészítsék menedzsment kapcsolatos szerepeket. Szervezeti vezető hajlamos inkább a humán elem a vállalkozások. Ennek megfelelően, a tipikus tanfolyam lehetnek pszichológiai, etikai vezetés, emberi erőforrások, és csapatépítés, többek között. Ez a program gyakran biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a vállalati, non-profit és kormányzati vezető szerepet.

Az online BA szervezeti vezetés részesülhetnek a diákok által tanítva őket értékes interperszonális készségek, amely segít nekik megtanulni, hogyan lehet legjobban kihasználni a csapat.A program azt is mutatják, a diákok stratégiák alkalmazásával a rendelkezésre álló források, hogy dolgozzon ki cselekvési tervet. Végül ezt az online mértékben lehet a hallgatók a problémamegoldó készség, hogy lehet használni a élet minden területére.

Kapcsolódó költségek folytat egy internetes BA helyszíntől függően változhatnak és iskola. Online tanfolyamok megkövetelheti díj vagy egyéb digitális követelmények növelik a költségeket.

Az online BA szervezeti vezetés vezethet különböző karrier utak. Minél több közös utak irányító vagy vezető. Azonban ez a foka is felhasználható kapcsolódó területeken az emberi erőforrásokat. A diákok ezzel a háttérrel is jól megélnek a marketing, PR, vagy vezetői finanszírozáshoz. A szervezeti vezető programokat lehet egy sokoldalú járművet vezetni a diák karrier pozíciót a vállalati, kormányzati és non-profit szektorban.

Szervezeti vezető kerül egy különleges fajta ember, és a BA lehet egy lépcsőfok a nagyobb lehetőségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Szervezeti Vezetés

Benedictine University

Fedezze fel a társadalmi és kulturális szempontból az üzleti és hogyan hatnak a szervezeti hatékonyság és az on-line Bachelor of Arts in Szervezeti vezetés (BAOL) p ... [+]

Fedezze fel a társadalmi és kulturális szempontból az üzleti és hogyan hatnak a szervezeti hatékonyság és az on-line Bachelor of Arts in Szervezeti vezetés (BAOL) programot. Bencés online program bemutatja, a legfontosabb vezetési technikák maximalizálja az emberi tőke, valamint az elméletek a szervezeti magatartás és a vezetői képességek, hogy a meghajtó eredményeket.

Online Bachelor in Szervezeti vezetés tanfolyam kiterjed olyan témákban, mint: - Etikus vezetés - A kulturális és a társadalmi változás - Pszichológia - közötti kapcsolat munka és a menedzsment - szervezeti dinamika és a társadalmi szervezet

Az online Bachelor in Szervezeti vezetés vizsgálja, hogy az emberek együtt dolgoznak a leghatékonyabban, és megmutatja, hogyan kell kommunikálni és ólom stratégiák célja, hogy javítsa a termelékenységet. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Lisle Chicago
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul