Filter
BA
Képzés Típusa: Minden

3 Szervezeti Vezetés Bölcsészettudományi Alapképzés Online Bölcsészettudományi Alapképzés Találd meg

Az online Bachelor of Arts egyik leggyakoribb szakok keresett postsecondary tanulmány, jellemzően igénylő körülbelül négy év alatt fejezik be. Ez a fokozat tipikusan összpontosít tanfolyam kapcsolatos humán és fel lehet használni, mint egy lépcsőfok a kapcsolódó egyetemi programok.

Mi egy online BA szervezeti vezetés? Ez általában egy programot kidolgozni, hogy hallgatóikat felkészítsék menedzsment kapcsolatos szerepeket. Szervezeti vezető hajlamos inkább a humán elem a vállalkozások. Ennek megfelelően, a tipikus tanfolyam lehetnek pszichológiai, etikai vezetés, emberi erőforrások, és csapatépítés, többek között. Ez a program gyakran biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a vállalati, non-profit és kormányzati vezető szerepet.

Az online BA szervezeti vezetés részesülhetnek a diákok által tanítva őket értékes interperszonális készségek, amely segít nekik megtanulni, hogyan lehet legjobban kihasználni a csapat.A program azt is mutatják, a diákok stratégiák alkalmazásával a rendelkezésre álló források, hogy dolgozzon ki cselekvési tervet. Végül ezt az online mértékben lehet a hallgatók a problémamegoldó készség, hogy lehet használni a élet minden területére.

Kapcsolódó költségek folytat egy internetes BA helyszíntől függően változhatnak és iskola. Online tanfolyamok megkövetelheti díj vagy egyéb digitális követelmények növelik a költségeket.

Az online BA szervezeti vezetés vezethet különböző karrier utak. Minél több közös utak irányító vagy vezető. Azonban ez a foka is felhasználható kapcsolódó területeken az emberi erőforrásokat. A diákok ezzel a háttérrel is jól megélnek a marketing, PR, vagy vezetői finanszírozáshoz. A szervezeti vezető programokat lehet egy sokoldalú járművet vezetni a diák karrier pozíciót a vállalati, kormányzati és non-profit szektorban.

Szervezeti vezető kerül egy különleges fajta ember, és a BA lehet egy lépcsőfok a nagyobb lehetőségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

3 Találatok Szervezeti Vezetés

Benedictine University Online

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői - marketing koncentrációs programban. ... [+]

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői - marketing koncentrációs programban. A bencés online program tanítja Önt a kulcsfontosságú vezetői technikákkal az emberi tőke maximalizálására, valamint a szervezeti magatartás és a vezetői készségek elméleteire, amelyek az eredményeket vezetik.

Ebben a programban:

A szervezeti vezetők szerepe és szerepe a helyi és globális közösségekben, \ tA csoportok és szervezetek viselkedési szempontjainak értékelésére szolgáló analitikai készségek, \ tMotiváló tényezők az egyének és csoportok számára, amel... [-]
Amerikai Egyesült Államok Lisle
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Benedictine University Online

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetés - humán erőforrás menedzsment koncentr ... [+]

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetés - humán erőforrás menedzsment koncentrációs program - online Bachelor of Arts-ban. A bencés online program tanítja Önt a kulcsfontosságú vezetői technikákkal az emberi tőke maximalizálására, valamint a szervezeti magatartás és a vezetői készségek elméleteire, amelyek az eredményeket vezetik.

Ebben a programban:

A szervezeti vezetők szerepe és szerepe a helyi és globális közösségekben, \ tA csoportok és szervezetek viselkedési szempontjainak értékelésére szolgáló analitikai készségek, \ tMotiváló tén... [-]
Amerikai Egyesült Államok Lisle
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Benedictine University Online

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői programban az online Bachelor of Arts. ... [+]

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői (BAOL) programban. A bencés online program tanítja Önt a kulcsfontosságú vezetői technikákkal az emberi tőke maximalizálására, valamint a szervezeti magatartás és a vezetői készségek elméleteire, amelyek az eredményeket vezetik.

Ebben a programban:

A szervezeti vezetők szerepe és szerepe a helyi és globális közösségekben, \ tA csoportok és szervezetek viselkedési szempontjainak értékelésére szolgáló analitikai készségek, \ tMotiváló tényezők az egyének és csoportok számára, amelyek javíthatják a teljesítményt és növelhetik a munkahelyi elégedettséget, \ tVezetési technikák, amelyek segítenek a szervezeten belüli mások inspirálásában és befolyásolásában,Kommunikációs készségek a létfontosságú információk hatékony megosztásához az alkalmazottakkal, az ügyfelekkel és a vezetői csoport más tagjaival.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Lisle
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul