ONLINESTUDIES.HU

3 Szervezeti Vezetés Bölcsészettudományi Alapképzés Online Bölcsészettudományi Alapképzés Találd meg

Az online Bachelor of Arts egyik leggyakoribb szakok keresett postsecondary tanulmány, jellemzően igénylő körülbelül négy év alatt fejezik be. Ez a fokozat tipikusan összpontosít tanfolyam kapcsolatos humán és fel lehet használni, mint egy lépcsőfok a kapcsolódó egyetemi programok.

Mi egy online BA szervezeti vezetés? Ez általában egy programot kidolgozni, hogy hallgatóikat felkészítsék menedzsment kapcsolatos szerepeket. Szervezeti vezető hajlamos inkább a humán elem a vállalkozások. Ennek megfelelően, a tipikus tanfolyam lehetnek pszichológiai, etikai vezetés, emberi erőforrások, és csapatépítés, többek között. Ez a program gyakran biztosít a hallgatók a szükséges készségeket a vállalati, non-profit és kormányzati vezető szerepet.

Az online BA szervezeti vezetés részesülhetnek a diákok által tanítva őket értékes interperszonális készségek, amely segít nekik megtanulni, hogyan lehet legjobban kihasználni a csapat.A program azt is mutatják, a diákok stratégiák alkalmazásával a rendelkezésre álló források, hogy dolgozzon ki cselekvési tervet. Végül ezt az online mértékben lehet a hallgatók a problémamegoldó készség, hogy lehet használni a élet minden területére.

Kapcsolódó költségek folytat egy internetes BA helyszíntől függően változhatnak és iskola. Online tanfolyamok megkövetelheti díj vagy egyéb digitális követelmények növelik a költségeket.

Az online BA szervezeti vezetés vezethet különböző karrier utak. Minél több közös utak irányító vagy vezető. Azonban ez a foka is felhasználható kapcsolódó területeken az emberi erőforrásokat. A diákok ezzel a háttérrel is jól megélnek a marketing, PR, vagy vezetői finanszírozáshoz. A szervezeti vezető programokat lehet egy sokoldalú járművet vezetni a diák karrier pozíciót a vállalati, kormányzati és non-profit szektorban.

Szervezeti vezető kerül egy különleges fajta ember, és a BA lehet egy lépcsőfok a nagyobb lehetőségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Szervezeti Vezetés Filter

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben - marketingkoncentráció

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői - marketing koncentrációs programban.

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben - humán erőforrás-koncentráció

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetés - humán erőforrás menedzsment koncentrációs program - online Bachelor of Arts-ban.

Bachelor of Arts a szervezeti vezetésben

Benedictine University Online
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Lisle

Fedezze fel az üzleti társadalmi és kulturális szempontokat, és hogyan befolyásolja a szervezeti hatékonyságot a szervezeti vezetői programban az online Bachelor of Arts.