ONLINESTUDIES

2 Tanítás Bölcsészettudományi Alapdiploma Online Bölcsészettudományi Alapdiploma Megteintése

A BA a Bachelor of Arts fokozatot képviseli, és négy év tanulmányi időszak után szerzett oklevelet. Magában foglalja az alapvető tantárgyak és egy adott tantárgy speciális elemeit. Ennek a mértéknek a megszerzése jelzi a munkáltatóknak, hogy a hosszú távú projektek befejezéséhez szükséges elkötelezettséggel rendelkeznek.

Mi a BA a tanításban? Ez a fokozat arra törekszik, hogy felkészítse Önt egy tanárként végzett munkára, és széles körű kurzusokat tartalmaz e cél eléréséhez. Néhány alapvető tantárgy szinte minden programban matematika, írás és történelem. Az egyéb kurzusok attól függnek, hogy szeretnél-e egy adott témát tanítani vagy tágabb környezetben tanítani. Az iskolákban egyéb hasonlóságok közé tartozik például az osztálytermi menedzsment, a tesztelési eljárások és az etika.

Tanulmányi végzettséggel történő tanulás segíthet az empátia, a társadalmi tudatosság és az időgazdálkodás elsajátításában. Ha az empátiát és a társadalmi tudatosságot használja a mindennapi életben, a társadalmi helyzeteket könnyebb navigálni. Az időgazdálkodás hasznos, ha rövid idő alatt sok mindent megtesz.

Ahogy a költségvetést egy főiskolai diploma megszerzéséhez, tudd, hogy az esetlegesen felmerülő költségek az iskolától az iskoláig terjednek. Ezek a költségek magukban foglalják a könyveket, árubeszerzést, tandíjat, regisztrálási és egyéb díjakat, és az iskolák mérete és elhelyezkedése befolyásolható.

Tanulmányi fokozattal karrierjét tanárként folytathatja. Egyéb akadémiai munkák az egyetemi végzettséggel rendelkező diplomások számára: tanácsadó, adminisztrátor és tantervfej. A kormányok és a vállalkozások is felajánlják az érettségizetteket, különösen tájékoztatják az oktatási politikai döntéseket és kutassák az iskolai gazdasági döntéseket. Egyes munkakörök, amelyekre jogosultak, magukban foglalják a gazdagodási igazgatót, az iskola kapcsolatot, a közösségi kapcsolatok igazgatóját és az oktatói munkatársakat.

A tanítási fokozatok világszerte elérhetőek, ezért szűkítsen választási lehetőségeit a helyszín, a költségek és az online tanfolyamok elérhetősége miatt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Tanítás Filter

Bachelor of Arts in Theater Studies (Hons) Online részmunkaidőben

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
szept. 2020
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;10 év
Angol
On-line

A régóta megalapozott BA (Hons) Színházi Tanulmányok programunkat az Online Learning biztosítja, és ideális módja annak, hogy tanulmányozza a diplomát, bárhol is van a világon ...

Tovább

BA angol oktatás oktatási bizonyítvány

Columbia College
BA
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Által akkreditált Nemzeti Tanács az Akkreditációs tanárképzés (NCATE), a Columbia College angol Education Program felvértezi a hallgatók a készségek és a tanúsítványok szükség ...

Tovább