ONLINESTUDIES.HU

Online Vezetés (Leadership) BA-k BA Képzés

6 Vezetés (Leadership) BA Képzés Online BA Képzés Tekintsd meg

Az online BA egy jó módja a diákok keresni a felsőfokú végzettségűek, anélkül, hogy aggódnia ütemezés vagy utazik, hogy egy hagyományos osztályteremben. Ez agglegény művészeti fokozat általában úgy 3-5 év alatt fejezik be, és lehet folytatni keresztül osztályok venni az interneten keresztül. Sok tárgyak állnak rendelkezésre.

Szóval most mi van egy online BA vezetés? Ez a fajta fokozat célja, hogy segítse a hallgatók megtanulják az alapelvek és elmélet vezető mások, különösen egy szakmai kontextusban. A diákok olyan témákat, mint például a kommunikáció, tárgyalás, vitarendezés, irányítási, adminisztratív, történelmi vezetés, a stratégiai tervezés, vagy a döntéshozatal. Sok program különös hangsúlyt az üzleti menedzsment, míg mások területekre összpontosít, mint például a bűnüldöző, illetve a vállalkozói szellemet.

Azok, akik a teljes egy ilyen fok gyakran javították a kritikus gondolkodás, döntéshozatal, a problémamegoldás, a kommunikáció, illetve a vezetői képességek, amelyek hasznosak nemcsak a jövőbeni karrier, hanem az élet más területein. Továbbá, az ilyen mértékű nyújthat hasznos előnyt jelent, ha keres állást.

Fontos megjegyezni, hogy a teljes költség egy ilyen mértékű függhet mindent éves tandíj ingadozások különböző anyag áron. Vegye fel a kapcsolatot az Ön által kiválasztott intézmény mielőtt beiratkozott, így fogadni tudja a jelenlegi pénzügyi információkat.

Sok karrier lehet megvalósítani, miután megszerezte az online fokozatot vezetést. A diákok a végén működik a szervezetek széles körét, beleértve a kormányzati szervek, nonprofit csoportok és vállalatok minden méretben. Emellett sokféle különböző iparágak és szektorok keresik diplomások vezetői fok.Diákok válhat vezetők, tanácsadók, elemzők, vállalkozók, vagy akár a vezetők.

Ha azt szeretnénk, hogy pénzt keres egy ilyen fok, mi segítünk az elindulásban. Egyszerűen keressen alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

6 Results in Vezetés (Leadership)

Bachelor of Arts menedzsment a koncentráció vezetés

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Bachelor of Arts in Management nagyobb egy hagyományos üzleti szak célja a magánszemélyek akarván a tudás, készségek és perspektívák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony vezetők egy szervezet vagy vállalkozás.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció a bűnüldözés és a büntető igazságszolgáltatás

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A Rendészeti és a büntető igazságszolgáltatás Koncentráció vezetés foglalkozik a tanulmány vezető elveket és gyakorlatot, a csapatmunka, a motiváció, a konfliktuskezelés és a szakmai büntetőeljárás. Úgy tervezték, hogy készítsen rendészeti szakemberek a helyi, állami és szövetségi hivatalok vezetői feladatokat, és ennek következtében a haladás felső szinten és felügyeleti pozíciókat.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció vállalkozói

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok Oakland USA Online

A vállalkozási koncentráció további tanfolyam új vállalkozás létrehozása, új termékek fejlesztése, új kockázati finanszírozás, valamint a családi és kisvállalkozások, felkészülés diplomások vállalkozói különböző beállításokat.


Bachelor of Arts vezetés a koncentráció menedzsment

PATTEN UNIVERSITY
On-line Amerikai Egyesült Államok USA Online

A vezetés koncentráció további tanfolyam szervezeti dinamika, a konfliktuskezelés, a csapatmunka, és a pszichológia, felkészülés diplomások vezető szerepet a különböző beállításokat.


BA szervezeti vezetés (online)

Benedictine University
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Lisle Chicago + 1 további

<ul> <li></li> </ul>Fedezze fel a társadalmi és kulturális szempontból az üzleti és hogyan hatnak a szervezeti hatékonyság és az on-line Bachelor of Arts in Szervezeti vezetés (BAOL) programot. Bencés online program bemutatja, a legfontosabb vezetési technikák maximalizálja az emberi tőke, valamint az elméletek a szervezeti magatartás és a vezetői képességek, hogy a meghajtó eredményeket.


Iparművészeti Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali 120 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A 120 órás Bachelor of Applied Arts és Tudomány (BAAS) diplomát kereső hallgatóknak először egyetemi végzettséget kell szerezniük egy elismert intézménytől. Ez az oklevél 60 órás tanfolyamot igényel a Texas Tech Egyetemen, a jóváhagyott együttműködő intézménytől átvitt 60 órás kezdeti időtartamon felül.