• Az első ilyen a Hospitality Online Pedagógia

24 modul tanfolyam 3 szemeszterenként

Teljesen online kurzus, amely University of Nicosia vezet

Párhuzamosan szerezze be az AHLEI szakmai képesítéseket

Díjnyertes e-learning technológiák és az első európai egyetem, amely megkapja az online oktatásra vonatkozó háromszoros tanúsítást

Úttörőként vagyunk a vendéglátás, idegenforgalom és sport menedzsment területén, mint az első ciprusi egyetem, amely akkreditált diplomákat kínál mindhárom területen, valamint a térség első egyeteme, hogy fokozott koncentrációt kínáljon a Casino Management és a Turizmus, szabadidő és rendezvényszervezés.

A BBA a Vendéglátás Menedzsment - Online program innovatív világszínvonalú teljes mértékben online akkreditált mértékben csak 24 modul (3 modul per félév) felajánlott több mint 8 félév.

A University of Nicosia , az AHLEI és a HOSCO

A HTSM tanszék büszke arra, hogy az AHLEI Ciprushoz és Görögországhoz tartozó globális akadémiai partner (GAP), valamint a HOSCO hálózatával (Hospitality Connection, a maga legnagyobb hálózata) együttműködve.

A programban való részvétel mellett a University of Nicosia biztosítja a diákjaink számára az AHLEI képesítés megszerzésének lehetőségeit, valamint hozzáférést biztosít a HOSCO hálózathoz, lehetővé téve hallgatóink számára, hogy hozzáférjenek a globális vendéglátóipari foglalkoztatási hálózathoz.

Mit mondanak a hallgatók?

"Minden osztály, professzor és osztálytársam hozzájárult az oktatáshoz a vendéglátás menedzsment területén, úgy érzem, hogy az UNIC-ből jöttem ki, és világosan megértettem, hogyan lehet előmozdítani erősségeimet, mint egyéni, mint vezető és csapatmunkát. A tanáraim gyakorlati és elméleti aspektusait vizsgáltam, a gyakorlati tapasztalatok és az extracurricularis tevékenységek révén alapvető ismereteket szereztem az üzleti életben, és hogyan lehet elméletet tenni a gyakorlatba. a diploma megszerzése után felvettem a Floor Supervisor pozícióját a Four Seasons szállodában, Limassolban, ahol az UNIC-nél töltött időm jól felkészített erre. A UNIC-n belüli vendéglátás menedzsment tanulmánya számomra okos választás lehet ... te is!"

Eliana Socratous, Hospitality Management, 2016-os osztály
"Az UNIC jól felszerelt a diákok számára, akik egy másik országból költöztek át, a diákok és a diákok üdvözlik és rendkívül segítőkészek .Mi jobb első benyomás a diákok számára a vendéglátó-menedzsment programjuk kezdetén? Az előadók útmutatásával minden nyáron tudtam dolgozni, miközben használtam azokat a készségeket, amelyeket rám bíztak, hogy váljam ma, ami ma vagyok. "
Erina Singh Ellis, Hospitality Management - koncentráció a szállodában
Program oktatási nyelve:
  • Angol
University of Nicosia

27 további kurzus University of Nicosia »

Utoljára frissítve November 16, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
Contact school
Duration
4 Év
Nappali
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school
Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school