Áttekintés

A számítógépes tudomány folyamatosan változtatja meg a világunkat, a mindennapi élet minden területén, akár tudomány, szórakozás, oktatás, játék, kommunikáció, életmód. Ez az új technológiák és alkalmazások fejlesztésén keresztül valósul meg.

Ez a program lehetőséget nyújt arra, hogy fejlessze a tapasztalatokat, készségeket és tudást különböző szoftver- és hardver-számítási megoldások tervezéséhez és fejlesztéséhez a valós problémákhoz. A tananyagot az akadémiai elmélet ismerteti, és keretet biztosít a kortárs hálózatok és hálózati rendszerek potenciális és tényleges teljesítményének elemzésére.

Célunk, hogy felkészüljünk egy olyan gyorsan változó iparági karrierre, amely folyamatosan fejlődik. Ez magában foglalja a számítógépes hálózatok legfrissebb fejlesztéseit, amelyek széleskörű képet nyújtanak a hálózatépítő iparról. Lehetősége lesz arra is, hogy figyelembe vegye az ezen ágazatot érintő jogi, társadalmi, etikai és kereskedelmi kérdéseket.

Támogatni fogják, hogy magabiztosak és vállalkozódhassanak, miközben fejlesztik a kulcsfontosságú foglalkoztathatósági készségeket, beleértve a csapatmunka, a kommunikáció és az időgazdálkodás mindegyikét, ami nélkülözhetetlen a munkahelyen.

Képzettség / Titulus

BSc (Hons) Számítástudomány (Hálózati Technológia)

Kibocsátó testület:

A University of Lincoln, Egyesült Királyság

modulok

Ez egy felsőfokú program, amely csak a záró év moduljaira vonatkozik.

  • Integrált rendszertechnológia 1
  • Adat védelem.
  • Társadalmi
  • Vállalkozói szellem
  • Integrált rendszerek technikája 2
  • Elosztott számítástechnika
  • Adatbázis programozás
  • program

Szállítási mód:

Online - szinkron szállítás

Kezdő dátumok:

Szeptember, január, június

Nevezési feltételek:

Az 5-ös szintű képesítésekkel rendelkező pályázók (pl. A magasabb szintű nemzeti diploma, ATHE 5. szintű diploma a számítástechnikában) a jóváhagyott odaítélő testületektől a BSc program végső szakaszába történő átvételre kerülnek, és egy év alatt szereznek diplomát. Azok a pályázók, akik sikeresen elvégezték a kétéves tanulmányi tanulmányokat az Egyetemen, közvetlen belépésre tekinthetők meg. A programba való belépéshez más ezzel egyenértékű képesítések is elfogadhatók.

A felvételi döntések a program általános alkalmasságán alapulnak, és teljesülnek-e a GCSE angol és a matematika C és C osztályú (vagy azzal egyenértékű) besorolásának minimális belépési követelményei.

Az Egyesült Királyságon kívüli egyéneknek angolul kell bizonyítania az IELTS LEVEL 6.0-ban

Tanulmányi módok

Teljes idő

Értékelés:

A programon belüli modulokat a vizsga és a megbízás kombinációjával értékelik

Általános besorolás:

Első osztály, felső második osztály, alsó második osztály, harmadik osztály

díjak

A jelenlegi díjakról kérjük, lépjen kapcsolatba a kollégiummal. Rugalmas fizetési módok állnak rendelkezésre.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Western International College Online »

Utoljára frissítve July 18, 2018
Ez a kurzus On-line
Helyszínek szerint
Dátum szerint