Read the Official Description

Építsd meg a szakértelem a környezetvédelmi politika és előkészíti, hogy bővítse szakmai lehetőségek egy Bachelor of Science in Environmental Policy és menedzsment Kaplan University. * Egyre zöld gazdaság, mind a magán és az állami szektor és a kapcsolódó rendeletek és ösztönzők, a vezetés mind létrehozását és módosítását a szakmai szerepek szükséges tudást és az elszámoltathatóság a környezetvédelmi politika. † a szak kínál interdiszciplináris lehetőséget, hogy tanulmányozza a környezetvédelmi kérdések és a politika feltárásával közötti kölcsönhatás állami és a magánszektor és a társadalom, a gazdaság és a környezet.

Tananyag rendszeresen frissítik, és a professzorok is valós szakértelem fenntarthatóság, környezeti menedzsment, és a politika, hogy biztosítsa a tantermi tapasztalat mind a jelenlegi és megnyerő. Karunk és tanácsadók segít összpontosítani a tanulmányok szakmai pályára az állami és a magánszektorban, ahol a környezeti politika és annak kezelése szempontjából fontos a szervezet működését.

Az online platform biztosítja azt a rugalmasságot, hogy elérhesse a felhasználóbarát osztályok gyakorlatilag bárhol van internet kapcsolat. Kaplan University célja, hogy az Ön számára egy bizonyos fokú tervet, amely közvetlen és megfelelő útvonal a karrier célok miközben segít időt és pénzt takarítanak. Ebből a célból, akkor lehet keresni hitelt vehetnek előzetes tudás és a szakmai tapasztalatot, ami lerövidíti az utat, hogy egy bizonyos fokig. ‡ A több mint 75 éve, Kaplan University segített diákok találkoznak felsőoktatási célokat, és hisszük, hogy a tehetségét, vezetni, és egy új fokozatot akkor helyezkedjünk el, hogy a szakmai kihívásoknak *Kaplan University nem tudja garantálni a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetel. Kiegészítő képzés vagy tanúsító lehet szükség.

Forrás: O * Net OnLine, a zöld gazdaság az interneten http://www.onetcenter.org/green.html?p=2.

Kaplan University nem garantálja a hordozhatóság hitel. Lásd az egyetem katalógus a Prior Learning Assessment politika.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
371 USD
Cost Per Credit
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019