ONLINESTUDIES.HU

3 Online BSc Képzés Megtekintés Ázsia

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

BSc Diploma Ázsia Online

Találat Filter

BSc (Hons) Számítástudomány (hálózati technológia) - Top Up

Western International College Online
On-line Nappali Június 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

A számítógépes tudomány folyamatosan változtatja meg a világunkat, a mindennapi élet minden területén, akár tudomány, szórakozás, oktatás, játék, kommunikáció, életmód. Ez az új technológiák és alkalmazások fejlesztésén keresztül valósul meg.

BSc (Hons) Számítástudomány (Információs Rendszerek) - Top Up

Western International College Online
On-line Nappali Június 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program megkülönböztető szerepet játszik abban, hogy az információs rendszerek tervezésének és megvalósításának, valamint az ilyen rendszerek irányításának, támogatásának és integrálásának üzleti folyamatokba való bejutása között felmerülő szakadékot kezel. Ez a program célja, hogy megtanítsa, hogy kritikusan elemezze az üzleti helyzeteket, azonosítsa az információs követelményeket és az információk felhasználását.

BSc Számviteli - Távoktatás

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A Számviteli program célja, hogy a hallgatók számára az elméleti, technikai és empirikus hátteret, amely a pénzügyi problémák megoldásához és a pénzügyi döntéshozatalhoz szükséges a komplex és változó üzleti környezetben.