$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Természettudományi Alapképzések Összevetése az Egyesült Királyságban 2021/2022

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció. Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a… Tovább

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció.

Élelmiszer tudományok használ kémia, mikrobiológia, műszaki és biokémia, hogy segítse elő a tartós, tápláló és könnyen hozzáférhető élelmiszer. Tanulás élelmiszer tudományok segíthet jobban megértsék a fejlesztés az élelmiszer-rendszerek és hogyan lehet létrehozni a fenntartható élelmiszer-forrásokat a jövő generációk számára.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Élelmiszer tudományok BSc-k az Egyesült Királyságban 2021/2022

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Selinus University of Science and Literature – Bachelor Programs
London, Egyesült Királyság +1 Több

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgo ... +

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgozását, csomagolását, forgalmazását és értékelését. Sok tudományterületet foglal magában, és a biológia, mikrobiológia, kémia, biokémia, táplálkozás, fizika és mérnöki elveket használja az élelmiszeriparral kapcsolatos gyakorlati problémák megoldására. Az élelmiszer -tudósok az elsők között dolgoztak a biotechnológiával. -
BSc
Nappali
Angol, Olasz
On-line