$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Természettudományi Alapképzések Áttekintése Európában 2021/2022

A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket. Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-forráso… Tovább

A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket.

Élelmiszer tudományok középpontjában a tanulmány az élelmiszer, a hangsúlyt a létrehozása megbízható, fenntartható és biztonságos élelmiszer-források. Megértése élelmiszer tudományok vezethet fontos felfedezéseket élelmiszer-technológia, valamint a termelés és az egészséges élelmiszer-ellátás.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Élelmiszer tudományok Természettudományi Alapképzések Európában 2021/2022

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Selinus University of Science and Literature – Bachelor Programs
Bologna, Olaszország +1 Több

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgo ... +

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgozását, csomagolását, forgalmazását és értékelését. Sok tudományterületet foglal magában, és a biológia, mikrobiológia, kémia, biokémia, táplálkozás, fizika és mérnöki elveket használja az élelmiszeriparral kapcsolatos gyakorlati problémák megoldására. Az élelmiszer -tudósok az elsők között dolgoztak a biotechnológiával. -
BSc
Nappali
Angol, Olasz
On-line