$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Graduális Tanulmányok Összevetése Olaszországban 2021/2022

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció. Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élel… Tovább

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Élelmiszer tudományok Természettudományi Alapdiplomák Olaszországban 2021/2022

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Selinus University of Science and Literature – Bachelor Programs
Bologna, Olaszország +1 Több

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgo ... +

A Food Science végső célja az, hogy a világ lakosságának biztonságos, tápláló, ízletes és megfizethető ételeket biztosítson. E cél elérése megköveteli az élelmiszerek feldolgozását, csomagolását, forgalmazását és értékelését. Sok tudományterületet foglal magában, és a biológia, mikrobiológia, kémia, biokémia, táplálkozás, fizika és mérnöki elveket használja az élelmiszeriparral kapcsolatos gyakorlati problémák megoldására. Az élelmiszer -tudósok az elsők között dolgoztak a biotechnológiával. -
BSc
Nappali
Angol, Olasz
On-line