$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzlet és gazdaságtudomány BSc Diploma Online BSc Diploma Nézd meg

A Bachelor of Science egyfajta egyetemi diplomát főiskolákon és egyetemeken. Bachelor programok állnak átfogó tanfolyam célja, hogy megkapjuk a hallgatók tudás egy adott területen. Programok bizonyos, hogy a diákok a munka révén modulok a saját ritmusában, hogy egy online program a legjobb választás a jelenlegi szakemberek. Mi egy online BSC Közgazdaságtudományi? Általában… Tovább

A Bachelor of Science egyfajta egyetemi diplomát főiskolákon és egyetemeken. Bachelor programok állnak átfogó tanfolyam célja, hogy megkapjuk a hallgatók tudás egy adott területen. Programok bizonyos, hogy a diákok a munka révén modulok a saját ritmusában, hogy egy online program a legjobb választás a jelenlegi szakemberek.

Mi egy online BSC Közgazdaságtudományi? Általában ezeket a programokat úgy tervezték, hogy a kar diplomások egy erős alapot a kapcsolódó elveket minden üzleti területen. Amellett, hogy a gazdaság, a tanfolyam lehet témákra összpontosít, mint például a pénzügy, emberi erőforrások, illetve marketing. A diákok is tanulnak matematikát, a gazdasági elvek és számviteli. Az online programok, mind a tanfolyam befejezése távolról a tanulási rendszer.

Online BSc program megköveteli a diákokat, hogy multitask érdekében, hogy sikeres legyen.Miután végzett az egyik ilyen programok, a diákok is tudják használni a kifinomult multitasking képességek mind a személyes és szakmai életüket. A diákok találják, hogy programokat dolgozzanak ki a kritikus gondolkodás és az együttműködés készségeket is.

Az ára, hogy beiratkozik egy BSc képzés változhat intézményenként. Az olyan tényezők, mint a hossza és helye játszanak nagy szerepet költség. A diákok mindig forduljon egy képviselője a felvételi osztályán az iskola, ahol szeretnének beiratkozni vonatkozó részleteket.

Megszerezte a BSc Közgazdaságtudományi bizonyítja, hogy a végzős megszerezte a képességek és ismeretek szükségesek, hogy sikeres legyen a modern üzleti világban. Mivel ezek a programok elősegítik az egyén vezetési és felügyeleti képességek, sok diplomás találják magukat vesz a vezető szerepet a szervezetek, hogy csatlakozzanak.Diplomát üzleti és gazdasági, a diákok is minősíthető betöltésére, mint a műveletek vagy irodavezető, humán erőforrás generalista és értékesítési igazgató.

Miután úgy döntött, hogy beiratkozik egy online BSc képzés, meg kell választani az egyik, hogy segít eleget a karriered céljait. Ha segítségre van szüksége, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Pacific College
Ontario, Amerikai Egyesült Államok +1 Több

A Bachelor of Business Administration egy befejezett szak. Ez azt jelenti, hogy a hallgatók át tudják ruházni a krediteket a társintézményekből, képesítésekből és más intézmén ... +

A Bachelor of Business Administration egy befejezett szak. Ez azt jelenti, hogy a hallgatók át tudják ruházni a krediteket a társintézményekből, képesítésekből és más intézményekből származó tanulmányokból, hogy felgyorsítsák az alapképzéshez vezető utat. -
BSc
Nappali
2 - 4 év
Angol
On-line