ONLINESTUDIES.HU

2 Online Természettudományi Alapdiploma Egyesült Arab Emírségekben

Megszerezte a Bachelor of Science eltarthat körülbelül négy év, de az előnyeit egyre jobb tulajdonságok egy életen át tarthat. Sok iskola is kínál online vagy részmunkaidős iskolai lehetőségeket, így a kereső egy BSc kényelmes lehet a diákok számára, függetlenül azok mozgalmas életet.

Az Egyesült Arab Emírségek a szövetség hét Emírségek keleti oldalán az Arab-félsziget, a bejáratnál, hogy a Perzsa-öbölben. Sok a munka erő az Egyesült Arab Emírségekben a külföldi külföldiek - így az ország 's lakosságának smink, hogy ilyen változatos, Emirati polgárok, hogy a kisebbség a saját országukban.

A Legjobb 2 Online Természettudományi Alapképzés Egyesült Arab Emírségekben 2019

Találat Filter

BSc (Hons) Számítástudomány (hálózati technológia) - Top Up

Western International College Online
On-line Nappali Június 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

A számítógépes tudomány folyamatosan változtatja meg a világunkat, a mindennapi élet minden területén, akár tudomány, szórakozás, oktatás, játék, kommunikáció, életmód. Ez az új technológiák és alkalmazások fejlesztésén keresztül valósul meg.

BSc (Hons) Számítástudomány (Információs Rendszerek) - Top Up

Western International College Online
On-line Nappali Június 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program megkülönböztető szerepet játszik abban, hogy az információs rendszerek tervezésének és megvalósításának, valamint az ilyen rendszerek irányításának, támogatásának és integrálásának üzleti folyamatokba való bejutása között felmerülő szakadékot kezel. Ez a program célja, hogy megtanítsa, hogy kritikusan elemezze az üzleti helyzeteket, azonosítsa az információs követelményeket és az információk felhasználását.