ONLINESTUDIES.HU

4 Online BSc Diploma Franciaországban

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

A Legjobb 4 Online BSc Diploma Franciaországban 2019

Találat Filter

BSc a Nemzetközi Üzleti Online-ban

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
On-line Nappali 36 - 40 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tampa Franciaország Paris + 2 további

A Bachelor of Science in International Business diploma biztosítja a lényeges készségeket, gyakorlatokat és specializációt azoknak a diákoknak, akik nemzetközi vállalkozói vezetőként keresnek jövőt.

BSc Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
On-line Nappali 36 - 40 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tampa Franciaország Paris + 2 további

A Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Bachelor Degree program biztosítja a diákok számára a szükséges szakértelem ahhoz, hogy életet folytassanak a kormányzatban, az üzleti életben.

BSc Online - Bachelor szakirányú menedzsment

Edhec Online
On-line Nappali 1 év November 2019 Franciaország Île-de-France

A BSc Online, az EDHEC online menedzsment- és kereskedelemképzési fokozata lehetővé teszi a fiatal szakemberek számára, hogy felgyorsítsák karrierfejlesztésüket és támogassák a vállalatok digitális átalakulását magas szintű távoktatással. Az EDHEC és a személyre szabott támogatási rendszer, a BSc Online, az EDHEC online menedzsment és kereskedelem online szakképzettsége révén egyedülálló tanulási tapasztalat, amely ötvözi a hatékonyságot és az innovációt a vállalkozásának kiszolgálására. siker.

BSc Online - Bachelor specializált digitális marketing

Edhec Online
On-line Nappali 1 év November 2019 Franciaország Île-de-France

A BSc Online, az EDHEC online digitális marketing és innovációs alapképzése lehetővé teszi a fiatal szakemberek számára, hogy felgyorsítsák karrierfejlesztésüket és támogassák a vállalatok digitális átalakítását magas szintű távoktatással. Az EDHEC és a személyre szabott támogatási rendszer, a BSc Online, az EDHEC digitális marketing és innováció online szakképzettsége révén egyedülálló tanulási tapasztalat, amely a hatékonyságot és az innovációt ötvözi az a siker.