close

Szűrők

Lásd a találatokat

IT-biztonság BSc Diploma Online BSc Diploma Találd meg

Általában közvetlenül befejezése után a középiskolát, a Bachelor of Science, más néven a BSc, egy egyetemi szak. Tanulmányi területen függ az intézmény, de általában inkább a tudományos vagy műszaki szempontból egy területen, hanem a szabad művészetek. Az ilyen mértékű körülbelül négy év alatt fejezik be átlagosan. Mi egy online BSC IT Security? A főiskolai &#… Tovább

Általában közvetlenül befejezése után a középiskolát, a Bachelor of Science, más néven a BSc, egy egyetemi szak. Tanulmányi területen függ az intézmény, de általában inkább a tudományos vagy műszaki szempontból egy területen, hanem a szabad művészetek. Az ilyen mértékű körülbelül négy év alatt fejezik be átlagosan.

Mi egy online BSC IT Security? A főiskolai 's az IT biztonság készít diplomások megértése és a védelmet a digitális információs és rendszerek biztonságos számítógépes hálózatok és berendezések. Tanfolyamok, hogy a diákok egy alapítvány számítástechnika, programozás és hálózatok. Tanulnak a számítógépes bűnözés, hacker és a digitális támadások, és hogyan lehet megelőzni. Számos program csúcspontja egy projektben, amely bizonyítja, gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a fogalmak tanult. Ez a program általában körülbelül 3-4 év alatt fejezik be, és tartalmazhat egy szakmai gyakorlat.

BSc diplomás IT biztonság hatásosak hibaelhárítás és a problémamegoldás, amely olyan képességek, amelyek nagyon kívánatos a munkahelyen, valamint a mindennapi életben. Elsajátítják a kritikus gondolkodás képességeit, hogy segítsen nekik felmérni, hogyan kell megközelíteni a kihívások széles skáláját.

A költségek egy bachelor 's mértékben az IT biztonság nagyban függ az intézmény választott, és a hossza a program. Ha szeretné megtudni, fajlagos költségek, a leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskola 's felvételi iroda, amely információt nyújthat egyénre szabott.

A BSc IT Security, a diplomások karriert a számítógép-hálózati vagy rendszerek kezelése. Ezek a pozíciók állnak rendelkezésre a kis- és közepes méretű vállalkozások, valamint a nagyvállalatok. Képzettségük lehetővé teszi számukra, hogy a hálózati biztonsági tanácsadás, ügyintézés vagy rendszerek elemzési szolgáltatások szabadúszó alapon, vagy dolgozik a vállalaton belül.

Az online BSc egy jó választás a diákok, akik szeretnének tanulni, ahol jelenleg élnek, és a rugalmas időbeosztás. Online programok állnak rendelkezésre nemzetközileg és gyakran teljes munkaidős és részmunkaidős lehetőségek. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Edith Cowan University
Joondalup, Ausztrália

Az informatikai biztonság gyakorlati és elméleti dimenzióira összpontosít számos olyan alapvető területen, mint például a hálózati biztonság és a sebezhetőség értékelése, az i ... +

Az informatikai biztonság gyakorlati és elméleti dimenzióira összpontosít számos olyan alapvető területen, mint például a hálózati biztonság és a sebezhetőség értékelése, az információbiztonság, a digitális kriminalisztika, a vezeték nélküli eszközök biztonsága és az adatbázisbiztonság. -
BSc BSc
Nappali
Részidős
6 félévek
Angol
02 szept. 2021
19 júl. 2021
Campus
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba